ενημέρωση 4:19, 24 June, 2018

η στιγμή που κακοποιός πυροβολεί αστυνομικό - σκληρές σκηνές

Τα γυαλιά κάμερας ενός αστυνομικού κατέλαβαν τη στιγμή που η καρδιά σταματούσε και ο υπάλληλος πυροβολήθηκε τέσσερις φορές, αλλά επέζησε εκπληκτικά. 

Ο Malcolm Antwan Orr, 29 ετών, έριξε οκτώ σφαίρες στο Quincy Smith, χτυπώντας το επίσημο τέσσερις φορές την Πρωτοχρονιά πέρυσι στο Estill της Νότιας Καρολίνας.

Ο Orr συνέχισε να μιλάει στο τηλέφωνο, εκφορτώντας το όπλο του στο Smith, ο οποίος υπέστη μια απειλητική για τη ζωή πληγή στο λαιμό και δύο σπασμένα χέρια στη συγκλονιστική επίθεση.

Τα γυαλιά κάμερας του αξιωματικού, τα οποία αγόρασε από τον Αμαζόνιο, κατέλαβαν τη στιγμή που χτυπήθηκαν και την απελπισμένη έκκληση του σε έναν έκτακτο αποστολέα, ζητώντας του να πει στην οικογένειά του ότι τον αγάπησε, καθώς έβαζε αιματηρή αναμονή για βοήθεια.

Το υλικό χρησιμοποιήθηκε στη δίκη εναντίον του Orr και του δόθηκε 35χρονη ποινή φυλάκισης την Τετάρτη.

Τα γυαλιά φωτογραφικής μηχανής της Mith, τα οποία αγόρασε από το Amazon, κατέγραψαν το περιστατικό Ο Malcolm Antwan Orr, 29 ετών (αριστερά), έριξε οκτώ σφαίρες στο αστυνομικό Quincy Smith (δεξιά) που έπληξε το επίσημο τέσσερις φορές την Πρωτοχρονιά πέρυσι στο Estill της Νότιας Καρολίνας Το υλικό χρησιμοποιήθηκε στη δίκη εναντίον του Orr και του δόθηκε 35χρονη ποινή φυλάκισης την Τετάρτη.  Εικόνα: Ο Smith διέταξε τον Orr να σταματήσει ή θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τον Taser για τον Ο 14ος Κυβερνητικός Σύμβουλος δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου: «Αν όχι για τη χάρη του Θεού και για κάποιους πολύ καλούς γιατρούς, αυτό δεν θα ήταν απλώς μια υπόθεση δολοφονίας, αλλά μια υπόθεση θανατικής ποινής», Ο Smith απάντησε σε μια κλήση για ένα ύποπτο πρόσωπο μετά από το Charles Party Shop ενημέρωσε την αστυνομία ότι ένας άνδρας αρπάζει παντοπωλεία από τα χέρια των ανθρώπων Εκπληκτικά, ο Σμιθ επιβιώνει τα γυρίσματα 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 17:17

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.