ενημέρωση 8:34, 18 December, 2017

Μια νύχτα με τίγρεις - το νέο σαφάρι στο KENT όπου μεγάλες γάτες βρίσκονται έξω από το παράθυρό σας

Όταν ανοίξαμε την μπροστινή πόρτα και κοιτάξαμε έξω από το τεράστιο παράθυρο του καθιστικού, νόμιζα ότι κάποιος πρέπει να τράβηξε το πόδι μου. Ή να είστε έτοιμοι να το φάτε.

Γιατί εκεί, έτοιμοι και περιμένοντες - με το χέρι και το τέντωμα στην άλλη πλευρά του γυαλιού, μόλις μια αυλή από το μίνι μπαρ και δωρεάν prosecco - ήταν δύο τεράστιες, πορτοκαλί τίγρεις.

Κάποιος κουνούσε και έδειχνε το μεγαλύτερο σύνολο δοντιών που έχω δει ποτέ. Το άλλο έτρεχε στην πλάτη του, σπρώχνοντας το μυϊκό του κάτω μέρος και ποδηλατόζοντας τα πόδια του στον αέρα.

Κοντά στο τέλος: Μια τίγρη και ένας νεαρός επισκέπτης γελούν στο καταφύγιο, το οποίο διευθύνεται από το Ίδρυμα Aspinall Wakey wakey: Οι επισκέπτες περνούν τη νύχτα εδώ και στη συνέχεια ξυπνούν το πρωί, ανοίγουν τις κουρτίνες και αντιμετωπίζουν με ένα γιγαντιαίο τίγρη Lavish: Το εξαιρετικά πολυτελές κατάλυμα είναι θέμα γύρω από ένα αφρικανικό σαφάρι υποχώρηση, και κοστίζει από £ 450 ανά διανυκτέρευση Αλλού: Τα περίχωρα είναι τεράστια, το προσωπικό είναι εξαιρετικά καλά ενημερωμένο και οι καφετέριες κάνουν συμπαθητικά, λέει η Jane Αυθεντικό: Οι δίσκοι πραγματοποιούνται σε αυτά τα ειδικά προσαρμοσμένα οχήματα.  Σε ένα περίβλημα, υπάρχουν περισσότερα από 250 θηρία 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 12 Αυγούστου 2017 16:55

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.