ενημέρωση 4:14, 16 October, 2018

Λονδίνο - της μόδας ανησυχαστικές ληστείες σε bar, cafe, εστιατόρια

Αυτή είναι η απίστευτη στιγμή που ένας κλέφτης με σφυρί μοτοποδήλατο πολεμήθηκε από έναν διαχειριστή ήρωα και πελάτες σε ένα εστιατόριο του Λονδίνου Tapas.

Η επίθεση καταγράφηκε στο CCTV ως ο κακοποιός, φορούσε κράνος, προσπάθησε να κλέψει ένα φορητό υπολογιστή εκτός του πάγκου στο Bar Esteban στο Park Road, στο Crouch End, στο βόρειο Λονδίνο.

Το δραματικό υλικό του δείχνει την καταιγίδα το βράδυ της Τρίτης και αφαίρεσε τον διαχειριστή της Gessica Lastrucci, καθώς εργάστηκε σε αυτό στο μπαρ.

Είναι το τελευταίο παράδειγμα μιας ανησυχητικής νέας τάσης που βλέπει τους εγκληματίες μοτοποδηλάτων να βυθίζονται σε επιχειρήσεις και να κλέβουν από το προσωπικό και τους πελάτες.

Στις 17 Οκτωβρίου, μια επιδρομή στο καφέ του ψωμιού και του φασολιού στην Αρχαία, στο βόρειο Λονδίνο, καταγράφηκε όταν ένας αρσενικός κλέφτης έσπευσε και άρπαξε ένα φορητό υπολογιστή ενώ ένα θύμα εργάστηκε σε αυτό.

Στην τελευταία ληστεία εστιατορίου τάπας, το φορητό υπολογιστή του διαχειριστή είχε ένα καλώδιο ασφαλείας που το συνδέει με τον πάγκο και ο διευθυντής της κας Lastrucci, γυρίστηκε τραβώντας το καλώδιο και τραβώντας τη συσκευή πίσω προς την.

Ο αναισθητοποιημένος κλέφτης έριξε το σφυρί του στην εικασία και άφησε, αλλά επέστρεψε δευτερόλεπτα αργότερα ψάχνοντας για το όπλο του στο πάτωμα.

Έτρεξε προς την πόρτα κρατώντας τον υπολογιστή, ενώ το προσωπικό και οι πελάτες κοίταζαν σοκαρισμένα Αλλά ο υπολογιστής ήταν συνδεδεμένος στη μπάρα με ένα καλώδιο ασφαλείας και ο διαχειριστής τον ξανακέρδισε Ο κλέφτης επέστρεψε και προσπάθησε να επιτεθεί ξανά στην επιχείρηση, αλλά οι πελάτες άρπαξαν τα σκαμνιά και τον ανάγκασαν να βγει έξω από τις εγκαταστάσεις στο Crouch End, Λονδίνο 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 17:47

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.