ενημέρωση 5:09, 20 January, 2018

Γυναίκα σε μαντίλα "ποντικός"

Μια γυναίκα που φορούσε μια μαντίλα συνελήφθη με το βίντεο να κλέβει ένα κουτί για την εμφάνιση του Poppy Appetite στην Κυριακή Μνήμης στο Wiltshire - πριν να κλαπεί μια δεύτερη κονσέρβα από μια παρόμοια ντυμένη γυναίκα από άλλο κατάστημα λίγα μίλια μακριά.

Η αστυνομία ερευνά τις κλοπές που έχουν χαρακτηριστεί «αηδιαστικές» και καταδικάζονται από τη βρετανική λεγεώνα - αλλά δεν είναι γνωστό αν συνδέονται.  

Στην πρώτη ληστεία, το CCTV φωτογραφικό υλικό δείχνει μια γυναίκα ντυμένη με μαύρο, ρίχνοντας γρήγορα το βάζο συλλογής φιλανθρωπίας και την κρύβοντάς την κάτω από τα ρούχα της.

Ποντάρει και παίρνει το βρετανικό βάζο, ενώ μια άλλη γυναίκα αποσπά την προσοχή του προσωπικού στο κατάστημα Spar στο Ludgershall του Wiltshire.

Και σε μια δεύτερη κλοπή πέντε μίλια μακριά, στο κατάστημα McColls στο Andover, Hampshire, ένας άγνωστος κλέφτης και σε ένα μαντήλι περιμένει ήρεμα για τη στιγμή της και στη συνέχεια αρπάζει το φιλανθρωπικό κασσίτερο και δραπετεύει μαζί του. 

Στο CCTV υλικό, μια γυναίκα ντυμένη με μαύρο, μπορεί να δει γρήγορα να ρίχνει το δοχείο και να το κρύβει κάτω από τα ρούχα της Οι δύο γυναίκες εξακολουθούν να είναι ελεύθερες και πραγματοποιείται σήμερα μια αστυνομική έρευνα για να συλλάβει τους παραβάτες με αναφορές ότι ενδέχεται να υπήρξαν περισσότερες κλοπές εκείνη την ημέρα Το CCTV συνέλαβε τους κλέφτες στο κατάστημα McColls σε Andover, Hampshire και Spar πέντε μίλια μακριά την Κυριακή Επέστρεψε και άρπαξε το βάζο για τη συγκέντρωση κεφαλαίων στο Remembrance Sunday in Hampshire Πιάστηκε στη φωτογραφική μηχανή: Μια γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν είναι επί του παρόντος γνωστή, γυρίστηκε σε CCTV, καθώς πήρε ένα βάζο για την έλξη παπαρούνας και το έβαλε κάτω από τα ρούχα της πριν περάσει έξω Ο επιθεωρητής Paul Markham της αστυνομίας του Hampshire δήλωσε: «Πρόκειται για ένα επαίσχυντο περιστατικό όπου, την Κυριακή της Μνήμης, κλαπεί ένα κιβώτιο συλλογής Poppy Appeal

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 17:10

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.