ενημέρωση 7:11, 24 March, 2019

απίστευτη βουτιά απο ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα στο Sint Maarten

Ένας άνδρας που έφτασε στην Καραϊβική γυρίστηκε να πηδάει από την οροφή του ξενοδοχείου του και να φτάσει στον κρυστάλλινο γαλάζιο ωκεανό, λίγα μόλις εκατοστά μακριά από το θέρετρό του.  

Μια περιγραφή του βίντεο, που φορτώθηκε στο Toutube την Παρασκευή, εξηγεί ότι ο «δύτης επισκέφθηκε τον Sint Maarten όταν αποφάσισε να βρει ένα μέρος για να κάνει μια μεγάλη κατάδυση».  

Οι θεατές μπορούν να δουν τον άνδρα να στέκεται στο γκρεμό της οροφής του ξενοδοχείου, με τα χέρια απλωμένα στον ουρανό καθώς προετοιμάζεται για την πτώση του.  

Στη συνέχεια αρχίζει να κινείται αργά προς τα εμπρός και σπρώχνει "τον εαυτό του από την άκρη ... [εκτελώντας] ένα μπροστινό flip πριν από την προσγείωση πόδια πρώτα στο νερό κάτω." 

Καθώς ανεβαίνει στην επιφάνεια μετά την επιτυχημένη κατάδυση του, ο άνθρωπος μπορεί να ακουστεί αφήνοντας έναν θριαμβευτικό ουρλιαχτό.  

Το Sint Maarten είναι μέρος του Βασιλείου των Κάτω Χωρών και είναι έδαφος στο νότιο τμήμα ενός νησιού της Καραϊβικής που μοιράζεται με τον Άγιο Μαρτίν, μια γαλλική υπερπόντια συλλογικότητα. 

Viewers can see the man stand at the precipice of the hotel roof, arms outstretched to the sky as he prepares for his fall He then begins to incline slowly forward and pushes 'himself off the edge... performing a front flip before landing feet first in the water below' As he rises up to the surface following his successful dive, the man can be heard letting out a triumphant howl 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 11 Μαρτίου 2018 18:39

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.