ενημέρωση 7:01, 24 March, 2019

συγκλονιστικές στιγμές σε δικαστήριο - κρατούμενος πέφτει νεκρός απο Σερίφη για απόπειρα δολοφονίας

Ένας ομοσπονδιακός δικαστής απελευθέρωσε ένα τρομακτικό βίντεο ενός εναντίον μέλους της συμμορίας σε μια δίκη για εκβιασμούς εναντίον ενός μάρτυρα με στυλό, προτού πυροβολήσει από έναν Σερίφη.

Το καταπληκτικό υλικό απεικονίζει τη στιγμή που η Siale Angilau, μέλος της συμμορίας των Tongan Crips, σηκώθηκε, άρπαξε ένα στυλό ή μολύβι και έτρεξε προς το μαρτυρικό περίπτερο πριν ξεκινήσει το σώμα του πάνω από το 2014.

Ο μάρτυρας, ένα άλλο μέλος της συμμορίας που ήταν συνδεδεμένο και αλυσοδεμένο, κατάφερε να βυθιστεί στη γωνία της αίθουσας του δικαστηρίου και να αποφύγει τον 25χρονο. Δεν τραυματίστηκε.

Το βίντεο δείχνει στη συνέχεια έναν αναπληρωτή στρατιώτη των ΗΠΑ, που προσδιορίζεται στα δικαστικά έγγραφα ως Jane Doe, τραβώντας το όπλο από τη θήκη του και πυροβολώντας γρήγορα τέσσερις βολές στο Angilau.

«Πετάξτε το στυλό, ρίξτε το στυλό από το χέρι σας», μπορεί να ακουστεί ένας άλλος αξιωματικός από το βλήμα να φωνάζει στον εναγόμενο. 

Το βίντεο είναι μουσουλμανικό για να κρατήσει τον δικαστή, τους ανώτερους υπαλλήλους και τους μάρτυρες στην αίθουσα του δικαστηρίου. 

Ένας ομοσπονδιακός δικαστής απελευθέρωσε το βίντεο τεσσάρων ετών δικαστηρίου της στιγμής που ο Siale Angilau πυροβολήθηκε θανάσιμα καθώς επιτίθεται σε μάρτυρα στο Salt Lake City Το βίντεο δείχνει στη συνέχεια έναν αναπληρωτή Αμερικανό Μάρσαλ, που προσδιορίστηκε στα δικαστικά έγγραφα ως Jane Doe, τραβώντας το όπλο του από τη θήκη του και πυρπολώντας τέσσερα γρήγορα πλάνα στο Angilau Ο Αμερικανός περιφερειακός δικαστής John Dowdell έκανε το βίντεο κοινό όταν απέρριψε μια δίκη που άσκησε η οικογένεια του Angilau ισχυριζόμενος ότι ήταν υπερβολική.  Εικονίζεται ο Άνγκιλαου, ο οποίος βγαίνει από την αίθουσα του δικαστηρίου και μεταφέρεται στο νοσοκομείο 

 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 13 Μαρτίου 2018 15:46

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.