ενημέρωση 4:45, 5 July, 2020

extreem sport - για "θάνατο"...

Το εντυπωσιακό πλάνο δείχνει μια ταχύτητα του ανθρώπου που πετάει κάτω από το βουνό Kronplatz στην Ιταλία .

Το υπνωτικό πλάνο δείχνει την άγνωστη περιπλάνηση και περιπλανιέει το δρόμο του μέσα από το εκπληκτικό τοπίο σε μια εξαιρετικά καθαρή μέρα.

Δεν είναι ξεκάθαρο πως γυρίστηκε το βίντεο, αλλά ο άνθρωπος μπορεί να δει χωρίς κόπο να απομακρύνει το έδαφος, καθώς ο ίδιος σκαμνίζει με χάρη περαστικούς λόφους και μάλιστα μάλιστα και δυο σκαλοπάτια καθώς πετάει. 

Δεν είναι σαφές πώς γυρίστηκε το βίντεο ή ποιος είναι ο φυλλομετρητής ταχύτητας.  Το footage του δείχνει να σκαρφαλώνει και να υφαίνει στους λόφους καθώς πετάει αβίαστα στο βουνό Î”εν είναι σαφές πώς γυρίστηκε το βίντεο ή ποιος είναι ο φυλλομετρητής ταχύτητας.  Το footage του δείχνει να σκαρφαλώνει και να υφαίνει στους λόφους καθώς πετάει αβίαστα στο βουνό Î¤Î¿ βίντεο του δείχνει να σκαρφαλώνει σε έναν πλήρη κύκλο καθώς συνεχίζει να γλιστράει κάτω.  Το βίντεο γυρίστηκε στο βουνό Kronplatz στο νότιο Τυρόλο της Ιταλίας Î¤Î¿ βουνό έχει ύψωμα 2275 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.  Το Kronplatz δεν είναι μόνο το όνομα του βουνού αλλά μια ολόκληρη περιοχή διακοπών, η οποία περιλαμβάνει εκπληκτική θέα 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 18:16

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.