ενημέρωση 8:05, 15 October, 2019

Ρεκόρ Guinness, για τον μεγαλύτερο συγχρονισμένο «χορό» αυτοκινήτων!

180 Nissan Patrol να “χόρεψαν” σχηματίζοντας ένα τεράστιο γεράκι για να κατακτήσουν ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness, είναι το τρίτο κατά σειρά για το Patrol και το έκτο για τη Nissan Middle East.

Αυτό το ρεκόρ απονέμεται με βάση τον αριθμό αυτοκινήτων που κινούνται συγχρονισμένα σε σχηματισμό. Συνολικά 180 Nissan Patrol έλαβαν μέρος σε αυτό το εγχείρημα, στο οποίο οι οδηγοί κινήθηκαν σε συγχρονισμένο μοτίβο, που είχε το σχήμα ενός γιγαντιαίου γερακιού της ερήμου.

Η Nissan πέτυχε αυτό το νέο ρεκόρ στο στάδιο  του Rugby 7s του Ντουμπάι, ξεπερνώντας τα προηγούμενα παγκόσμια ρεκόρ κατά 36 αυτοκίνητα. Με επικεφαλής τον διεθνή οδηγό αγώνων  Axcil Jefferies, δύο ομόκεντρες γραμμές αυτοκινήτων οδήγησαν σε αντίθετες κατευθύνσεις γύρω από το περίγραμμα ενός γερακιού, σε  συνολική απόσταση 1.476 μέτρων. Το μήκος της γραμμής που σχηματίστηκε από τα 180 Nissan Patrol  τα οποία συμμετείχαν στην προσπάθεια μετρήθηκε από 176,5 έως 225 μέτρα.  Από ψηλά, το όλο εγχείρημα έμοιαζε με ένα γιγαντιαίο γεράκι σε πτήση πάνω από την άμμο της  Αραβικής ερήμου.

Αυτό το βραβείο,  είναι το τρίτο που το Nissan Patrol  κερδίζει στον θεσμό των Παγκόσμιων Ρεκόρ Guinness. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2015, το αυτοκίνητο έσπασε το ρεκόρ για την ταχύτερη άνοδο ενός αμμόλοφου ύψους 100 μέτρων, επιτυγχάνοντας την ανάβαση σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα.  Ενώ ο πρώτος τίτλος κατακτήθηκε τον Αύγουστο του 2013, όταν το Nissan Patrol  τράβηξε με επιτυχία το βαρύτερο αεροσκάφος του κόσμου για περισσότερο από 164 πόδια (50 μέτρα),  στο Διεθνές Αεροδρόμιο Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Δείτε στιγμιότυπα από το πρόσφατο Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness του Nissan Patrol

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 11:42

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.