ενημέρωση 5:16, 15 February, 2019

αστείες αρκούδες σε διασκεδαστικές περιπέτειες

Μια οικογένεια από περίεργες αρκούδες εντοπίστηκαν ισορροπώντας σε συρματοπλέγματα στην κορυφή ενός φράκτη αλυσίδας-ζεύξης μετά την απολέπιση του μεταλλικού φράγματος στην Αλάσκα. 

Η Amy Bragg, ηλικίας 48 ετών, οδηγούσε κοντά στο Anchorage, όταν διαπίστωσε δύο μαύρες μικρές μικρές μικρές πηδαλιούχες που περιπλανιόταν από ένα ψηλό μεταλλικό φράκτη με τη μητέρα τους.

Η μητέρα αρκούδα έπειτα άρχισε να κλιμακώνει το φράχτη, που χώριζε την οικογένεια από ένα πεδίο, με τους δύο «καναρίνια» χρωματισμένα μικρά που ακολουθούσαν πολύ πίσω.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι οι μικρές αρκούδες κρατούν το οδοντωτό συρματόπλεγμα στην κορυφή του φράχτη πριν τραβήξουν τον εαυτό τους και κοιτάζουν πάνω από την κορυφή. 

Η Amy Bragg, ηλικίας 48 ετών, βγήκε σε μια διαδρομή στην Αλάσκα, όταν παρατήρησε μια μαύρη αρκούδα "χρώματος κανέλας"  Î— περίεργη αρκούδα ακολουθήθηκε στενά από το δίδυμο της, που χρησιμοποίησε τα νύχια του για να πιάσει το φράχτη αλυσίδας-συνδέσμου και να τραβήξει τον εαυτό του πάνω από την κορυφή ÎŸ γενναίος κύβος στη συνέχεια σκαρφάλωσε πάνω από το καλυμμένο σύρμα στην κορυφή του ψηλού φράχτη ÎŸ δάσκαλος παρακολουθούσε τους δυο «μικρούς κόκκους της κανέλας» με τη μητέρα τους για μια ώρα καθώς βόσκουν κοντά στο Anchorage της Αλάσκας

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 18:43

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.