ενημέρωση 5:16, 15 February, 2019

Το απίστευτο Airbnb, όπου κοιμάστε, περιβάλλεται από 77 LIONS

Μπορείτε να ζήσετε σαν ένα πραγματικό βασιλιά λιονταριού σε αυτό το εξοχικό σπίτι - όπου θα ζήσετε λιγότερο από ένα μέτρο από μεγάλες γάτες. 

Η GG ​​Conservation στο Harrismith της Νότιας Αφρικής προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να νοικιάσουν ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων στο ιερό, με 77 λιοντάρια να διασκεδάζουν. Οι διαμονές είναι εισηγμένες στο Airbnb από £ 82 ανά διανυκτέρευση.

Η Suzanne Scott, 50 ετών, διευθυντής συντήρησης, λέει ότι η μίσθωση είναι απόλυτα ασφαλής χάρη στους ισχυρούς ηλεκτρικούς περιφράξεις γύρω από το κτίριο. 

 Η Suzanne Scott, 50 ετών, διευθυντής συντήρησης, λέει ότι η μίσθωση είναι απόλυτα ασφαλής χάρη σε μια ισχυρή ηλεκτρική περίφραξη γύρω από το κτίριο και μια καινοτομία είναι η νυχτερινή χορωδία των βρυχών Î— GG ​​Conservation είναι μη κερδοσκοπικό ιερό και τα τέλη κράτησης από την Airbnb πηγαίνουν κατευθείαν στην φιλανθρωπική οργάνωση για να την βοηθήσουν να συντηρήσει τα λιοντάρια.  Οι στατιστικές δείχνουν ότι τα λιοντάρια διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο εξαφάνισης λόγω συνδυασμού κυνηγιού, λαθροθηρίας και απώλειας οικοτόπων ÎŸÎ¹ επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ποτό ενώ παρακολουθούν τα λιοντάρια Î— Suzanne προβάλλει πόσο κοντά μπορούν να φτάσουν τα λιοντάρια ÎŸÎ¹ οδηγοί παιχνιδιών μπορούν να κανονιστούν για επιπλέον κόστος κατόπιν αιτήματος και οι «μαγευτικοί περίπατοι» είναι επίσης δυνατοί στο γειτονικό φυσικό καταφύγιο.  Πάνω, Suzanne με έναν φίλο που κοιτάζει πάνω από τη γη Î— Suzanne εγκατέλειψε τις πωλήσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο για να είναι διευθυντής της διατήρησης πριν από τέσσερα χρόνια 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 16:23

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.