ενημέρωση 8:55, 9 December, 2019

Κολοράντο - Πεινασμένη αρκούδα εισέβαλε σε σπίτι από την πόρτα και βγήκε από τον τοίχο

Σε μία μικρή πόλη, αναφέρθηκαν 35 εισβολές σε αυτοκίνητα και εννέα σε οικίες, από αρκούδες που πολύ εύκολα ανοίγουν πόρτες και παράθυρα, αναζητώντας τροφή

Ούτε οι τοίχοι δεν είναι ικανοί να σταματήσουν τις αρκούδες που ψάχνουν φαγητό, όπως ανακάλυψαν έντρομοι οι ένοικοι ενός σπιτιού στο Κολοράντο. Μία μαύρη αρκούδα μπήκε στο σπίτι, όταν έλειπαν, καθώς την προσέλκυσε η μυρωδιά από τα σκουπίδια. Αφού έψαξε ανενόχλητη στο σπίτι, η αρκούδα διέφυγε κάνοντας μία τρύπα στον τοίχο, όταν κατάλαβε ότι μπήκε στο σπίτι ένας αστυνομικός τον οποίο είχαν ειδοποιήσει οι γείτονες.

Η τρύπα που έκανε η αρκούδα στον ξύλινο τοίχο

Δεν ήταν όμως η μόνη περίπτωση εισβολής από αρκούδα στην πόλη Estes Park. Μέσα σε 10 μόλις ημέρες στα τέλη Ιουλίου, υπήρξαν 35 εισβολές σε αυτοκίνητα και εννέα σε σπίτια! Η αστυνομία της πόλης σε ανάρτησή της στο Facebook, ζητεί από τους κατοίκους να κλειδώνουν όλες τις πόρτες και τα παράθυρα σπιτιών και αυτοκινήτων, καθώς οι αρκούδες είναι πανέξυπνες «και για αυτό θα πρέπει να γίνουμε όλοι μας».

Στο Κολοράντο, όπως και σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ, πολλές πόλεις και χωριά είναι χτισμένα μέσα σε δάση, και τα άγρια ζώα φτάνουν ανενόχλητα στους οικισμούς, ειδικά όταν ψάχνουν για τροφή. Επίσης, οι κάτοικοι σε μικρά και όχι τόσο μικρά μέρη, συνηθίζουν να μην κλειδώνουν οικίες και αυτοκίνητα -όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό στη χώρα μας.

Μία αρκούδα που εισέβαλε σε σπίτι στο Κολοράντο, πήγε να παίξει… πιάνο στο σαλόνι!

Δύο αρκούδες ετοιμάζονται να κάνουν… επίσκεψη σε αμερικανικό σπίτι 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 17:16

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.