ενημέρωση 8:55, 9 December, 2019

ίσως το χτύπημα του Conor McGregor δεν είναι πλέον δυνατό

Ο Conor McGregor κοροϊδεύει έναν ηλικιωμένο γκρίζο μαλλιά σε παμπ του Δουβλίνου, αφού ο πελάτης αρνήθηκε να κάνει έναν χαιρετισμό ουίσκι μαζί του, το βίντεο του περιστατικού που αποκαλύφθηκε σήμερα.

Ο πρώην πρωταθλητής UFC πιάστηκε στο CCTV στην παμπ Marble Arch στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας στις 6 Απριλίου και έριξε φωτογραφίες του Whiskey Proper Twelve - μάρκα που ίδρυσε και κατέχει - για όσους έμεναν στο μπαρ.

Αλλά αφού ένας άνθρωπος δύο φορές απέρριψε την προσφορά του, ο McGregor έριξε ένα φαύλο τρύπημα στο πρόσωπό του, το οποίο τον πιάστηκε στο μάγουλο, αφήνοντας τους θεατές να εκπλήσσονται.

Παρά το γεγονός ότι χτυπήθηκε από έναν από τους πιο γνωστούς μαχητές του MMA, ο άνδρας, που σκέφτηκε ότι ήταν στη δεκαετία του '60, παρέμεινε στο σκαμνί του. 

  Î¤Î¿ βίντεο CCTV έδειξε McGregor πλησιάζει το μπαρ, όπου πολλοί πελάτες απολάμβαναν ένα ποτό Î¤Î¿ αστέρι της UFC έριξε γυαλιά από το δικό του ουίσκι για κάθε έναν από τους πελάτες, αλλά ένας άνθρωπος αρνήθηκε να πιει Î‘Ï…Ï„ÏŒ οδήγησε τον μαχητή του UFC να διαπεράσει τον πελάτη, καθώς οι επιτηδευμένοι πότες και το προσωπικό παρακολουθούσαν 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 18:00

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.