ενημέρωση 4:18, 2 July, 2020

Ο ρωσικός στρατός πυροβολεί το πηγάδι πετρελαίου της Σιβηρίας με αντιαρματικό όπλο για να σβήσει τη φωτιά

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας πραγματοποίησε μια ασυνήθιστη επιχείρηση στην Ανατολική Σιβηρία. Ο στρατός βοήθησε να σβήσει μια φωτιά σε μια πετρελαιοπηγή κατεδαφίζοντας την καίγοντας κεφαλή με πυρκαγιά από ένα πυροβόλο όπλο.

Στρατιώτες από την Κεντρική Στρατιωτική Περιοχή, που εξακολουθούν να φορούν τις προστατευτικές μάσκες Covid-19, μπορεί να δει ότι ελιγμώνουν το πυροβόλο T-12 από ένα ρυμουλκούμενο και τοποθετώντας το μόλις 180 μέτρα (200 γιάρδες) μακριά από τον στόχο, και μετά το πυροβολεί επανειλημμένα με 100 χιλιοστά κελύφη.

Η επιχείρηση, στην περιοχή του Ιρκούτσκ, πραγματοποιήθηκε «με ακρίβεια κοσμηματοπωλείου», δήλωσε το υπουργείο Άμυνας σε δήλωση που συνοδεύει το βίντεο.

Με την καύση της υπερκατασκευής του φρεατίου, οι πυροσβέστες κατάφεραν να ελέγξουν τη φωτιά εισάγοντας ένα σωλήνα στο πηγάδι.

Αν και είναι συνηθισμένο να χρησιμοποιείς εκρηκτικά για την αντιμετώπιση πυρκαγιών πετρελαίου, είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να χρησιμοποιείς στρατιωτικά αντιαρματικά όπλα για το ρόλο. Η θυγατρική της Irkutsk Oil Company, η οποία κατέχει το πεδίο που κλήθηκε στο στρατό την Παρασκευή, δεν είχε τύχη να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε στις 30 Μαΐου. Το όπλο και το πλήρωμά του μεταφέρθηκαν από τη Σαμάρα, περίπου 4.500 χλμ. Μακριά.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 09 Ιουνίου 2020 11:37

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.