ενημέρωση 10:09, 16 August, 2018

διαφορετικές φωνές - Matt Lambert

Ο Trans DJ και καλλιτέχνη Juliana Huxtable για την ενδυνάμωση και την ανάκτηση της λέξης C

«Νομίζω ότι όταν παίρνετε την ιδιοσυγκρασία της λεηλασίας, είναι πάντα αντανακλαστική για το πώς ο κόσμος γύρω σας σχετίζεται με αυτή τη λέξη», λέει ο σκηνοθέτης και ο φωτογράφος Matt Lambert που εδρεύει στο Βερολίνο για την ανάκτηση της γλώσσας της καταπίεσης ως μέσου για την ανάκτηση της εξουσίας. "Είναι ένα εργαλείο για την ανύψωση ή την εξέλιξη της σκέψης μέσα στις μειονοτικές ομάδες".

"Χρειάζεται η Juliana και αυτά τα παιδιά να προωθήσουν τις ιδέες στο προσκήνιο, για να κάνουν όλοι άνετοι να κάνουν αυτά τα βήματα"

Το υβριδικό βίντεο υβριδικό βίντεο ντοκιμαντέρ Lambert για την ταινία "My Offense" του Hercules & Love Affair έβλεπε μέλη της σκηνής της αίθουσας της αίθουσας της Νέας Υόρκης να αναλύουν τη σχέση τους με την απληστία - συγκεκριμένα, την αποκατάσταση της λέξης C ως μέσο αυτοδιάθεσης και κοινής χειραφέτησης.

Η Julia Huxtable για το Essence & Offense είναι η μη τακτοποιημένη έκδοση μιας συνέντευξης με την trans DJ και καλλιτέχνη Juliana Huxtable που χαρακτηρίζει το "My Offense". Γνωστός για τις άγρια ​​δημοφιλείς βραδιές των ομάδων και την παρουσία της στην τέχνη της τέχνης στο κέντρο της πόλης, η Huxtable, η οποία ήταν το πρόσωπο της τριετίας του 2015 του Νέου Μουσείου, είναι μια σημαντική φωνή σχετικά με την διατομεακή διάκριση, έναν όρο που αναφέρεται σε ποικίλα αλληλοεπικαλυπτικά συστήματα καταπίεσης σε σχέση με τη φυλή, ή την ταυτότητα φύλου.

"Η ανάκτηση της γλώσσας είναι ένα εργαλείο για την ανύψωση ή την εξέλιξη της σκέψης μέσα στις μειονοτικές ομάδες"

Το Huxtable και τα άλλα αστέρια του πρωτότυπου βίντεο, συμπεριλαμβανομένου του καλλιτέχνη της παράστασης Kalup Linzy και του παραγωγού Honey Dijon, πυροβολήθηκαν σε κάθε ένα από τα υπνοδωμάτιά τους, φωτίζονταν έντονα για να τονίσουν τη βασιλική φύση των χαρακτήρων μεγαλύτερων από τη ζωή. Πριν από τα τέλη του περασμένου έτους, πριν από τα μοντέλα trans και τα διασημότητες ήταν τα καλύμματα των περιοδικών και οι Ferguson-πυροδοτημένες φυλετικές εντάσεις σε όλες τις ΗΠΑ ήταν ακόμα να σπάσουν, τα σχόλια της Huxtable παίρνουν μια νέα πνοή.

"Για μένα, με πολλούς τρόπους αυτοί είναι οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την εξέλιξη της ανθρωπότητας", λέει ο Lambert, σημειώνοντας τους τρόπους με τους οποίους τα περίεργα και ξεκάθαρα στοιχεία ανοίγουν το δρόμο για την κοινωνική πρόοδο. «Είτε το γνωρίζει ή όχι ο Caitlyn Jenner, χρειάζεται η Juliana και αυτά τα παιδιά να προωθήσουν τις ιδέες στο προσκήνιο, για να κάνουν όλοι άνετοι να κάνουν αυτά τα βήματα».

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 10:10

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.