ενημέρωση 4:59, 21 May, 2019

νεολαία - το φαινόμενο άγριοι νέοι

Γνωρίστε τους ποδηλάτες Αμερικανύς εφήβους, κολύμπι και βρείτε ελευθερία στην Καλιφόρνια σήμερα

Ενώ δούλευε στην Slab City, το ντοκιμαντέρ της, η σουηδή σκηνοθέτιδα Clara Tägtström συναντήθηκε με μια ομάδα κοινωνικά αποκλεισμένων νέων ενηλίκων που μεγάλωσαν στο Λος Άντζελες. Το Wild Youth είναι προϊόν αυτών των συναντήσεων - μια σειρά από πορτρέτα εφήβων που ζουν εκτός δικτύου και βιώνουν μια ζωή που κυριαρχείται μεταξύ ελπίδας και απελπισίας, σε ένα έργο που παράγεται με παραγωγή Bacon, η οποία έχει επίσης επιλεγεί για το βραβείο Young Directors στις Κάννες.

"Πέθανε πριν από πέντε χρόνια στην πόλη Slab City"

Το Phenom, το αντικείμενο αυτού του πορτρέτου, βρήκε ένα σπίτι μακριά από το σπίτι - ένα χώρο που εξυπηρετεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες των νεαρών ενηλίκων που ζουν εκεί, επιτρέποντάς του να ξεφύγει από τη βία που σήμανε το αρχικό του σπίτι. Ήθελε "καθαρό σχιστόλιθο".

«Πέθανε πριν από πέντε χρόνια στην πόλη Slab City», εξηγεί ο βραβευμένος σκηνοθέτης »Το GPS μου με οδήγησε να οδηγήσω προς λάθος κατεύθυνση και βρήκα τον εαυτό μου λίγο χαμένο στη μέση της ερήμου της Imperial Valley. Γρήγορα προς τα εμπρός εδώ και πολλά χρόνια και πολλές επιστροφές με μια φωτογραφική μηχανή, επικέντρωσα την ταινία και την άποψή μου σε αυτά τα άγρια ​​νεολαία. Ήμουν εμπνευσμένος και γοητευμένος από την ηθική, κοινωνική και πολιτική πυξίδα και πώς βασίζεται εξ ολοκλήρου στην άγρια ​​φύση ». Το ευρύτερο έργο παράγεται από την Anna Weitz της Mantaray Film με την υποστήριξη του Steve Angello, του σουηδικού ινστιτούτου κινηματογράφου και του Filmbasen / Ταινία Στοκχόλμη

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 10:48

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.