ενημέρωση 4:40, 10 July, 2020

Ρενέ Ζελβέγκερ - η πρωταγωνίστρια του «Judy» μίλησε για τις πλαστικές που δεν έκανε

«Ήμουν μάλλον πάντα το παράξενο κορίτσι» τόνισε

Η πρωταγωνίστρια του «Judy» όχι μόνο έκανε το μεγάλο της comeback, αλλά θεωρείται και από τα φαβορί για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε άλλη μία φορά για πλαστικές και επιμένει ότι δεν έκανε ποτέ.

«Με στεναχώρησε και με πλήγωσε γιατί επιβεβαίωσε την πίεση της κριτικής που πέφτει πάνω μας. Λες και το να γεράσει κανείς είναι ελάττωμα. Λες και η μη-γερασμένη σου εμφάνιση φανερώνει ότι έκανες κάτι καλά, διατηρήθηκες οπότε έχεις δυνατό χαρακτήρα, τα κατάφερες. Η επίθεση των media ότι άλλαξα την εμφάνισή μου με πλαστικές γιατί δεν έβρισκα δουλειά, αυτό μου είπε.
 
Πρώτα από όλα ότι αποφάσισαν ότι ισχύει κάτι τέτοιο και, δεύτερον, ότι συμπέραναν ότι το έκανα από απελπισία γιατί δεν δούλευα.
 
Μου έφερε μεγάλη θλίψη όλο αυτό. Ποτέ δεν κοίταξα τον εαυτό μου με αυτό τον τρόπο. Ποτέ δεν χειρίστηκα την ομορφιά με αυτό τον τρόπο. Πάντα μου άρεσε ότι επιβλήθηκα χωρίς να είμαι η κλασική ομορφιά - ήμουν μάλλον πάντα το παράξενο κορίτσι. Μία μίξη χαρακτηριστικών. Στην πρώτη μου δουλειά πήγα με τζιν, καουμπόηκες μπότες και τα μαλλιά μου σε κότσο. Δεν χρειάστηκε να αλλάξω ποια ήμουν.
 
Οπότε γιατί ξαφνικά να το έκανα; Να ακολούθησα το καλούπι, να λύγισα στην πίεση; 
 
Να με απαρνήθηκα;» ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 10:56

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.