ενημέρωση 4:02, 12 April, 2021

Αποφάσισα να ζήσω ευτυχισμένα - Κάνει καλό στην υγεία | Γκαρνιέ Στεφάν

Διάλεξε να ζήσεις ευτυχισµένα. Είναι σηµαντικό.

Ένα βιβλίο που υπόσχεται να αλλάξει τη ζωή σας.

Τι θα γινόταν εάν η ευτυχία ήταν απλώς µια επιλογή; Είναι αυτό αρκετό, ώστε να αλλάξει κανείς τον τρόπο που βλέπει τον κόσµο και έτσι να καταφέρει να αλλάξει τη ζωή του;

Σε αυτό το βιβλίο ο συγγραφέας, χρησιµοποιώντας τρυφερά αλλά και αστεία αποφθέγµατα, προσπαθεί να προκαλέσει τον προβληµατισµό του αναγνώστη και να τον βοηθήσει να οικοδοµήσει µια πιο ευτυχισµένη καθηµερινότητα. Ο Στεφάν Γκαρνιέ µας οδηγεί, µαζί µε ποιητές και φιλοσόφους, σε ένα εµπνευσµένο, γεµάτο χιούµορ, ταξίδι αυτογνωσίας. Ανακαλύπτουµε τη σηµασία της απλότητας, της προσφοράς, της ανάγκης να αναλαµβάνουµε την ευθύνη των επιλογών µας. Μέσα από συγκεκριµένα παραδείγµατα, ο συγγραφέας µάς προτρέπει να τολµάµε, να αγαπάµε, να πιστεύουµε στον εαυτό µας, ώστε να πραγµατοποιήσουµε τα όνειρά µας.

Αυτό το βιβλίο αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο στον δρόµο προς την ευτυχία, προσφέροντας τα κλειδιά που θα την ξεκλειδώσουν, ώστε τελικά να µπορέσουµε να ζήσουµε καλύτερα.

Αποφάσισα να ζήσω ευτυχισµένα επειδή το αύριο είναι ήδη σήµερα.

Αποφάσισα να ζήσω ευτυχισµένα επειδή η συνεχής ροή πληροφοριών µε κρατάει αλυσοδεµένο και µε παρασύρει στη σπείρα του χειρότερου... αντί να µου δίνει τη δυνατότητα να ανοίγοµαι.

Αποφάσισα να ζήσω ευτυχισµένα επειδή είναι ευκολότερο να µιλάς παρά να σιωπάς, επειδή τα πρωινά δεν έχουν ήλιο και οι νύχτες δεν έχουν όνειρα.

Αποφάσισα να ζήσω ευτυχισµένα επειδή αποφάσισα να ζήσω.

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 17:07

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.