ενημέρωση 5:11, 18 March, 2019

virgin galactic's VSS - ολοκληρώνει την επιτυχημένη πτήση

Το νέο διαστημόπλοιο ολοκλήρωσε την πρώτη του πτήση με κινητήρα την 5η Απριλίου 2018. Η ενότητα VSS πέταξε όμορφα, ξεκινώντας για πρώτη φορά υπερηχητικά υπό πυραυλική ισχύ στο mojave της Καλιφόρνιας, χωρίζοντας από το όχημα μεταφοράς και χρησιμοποιώντας το πύραυλο για να φτάσει υπερηχητικές ταχύτητες. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο.

παρθένο γαλαξιακό ανακοινώνει μια έκτη επιτυχημένη δοκιμαστική πτήση του διαστημικού του επιπέδου «VSS ενότητα», τη δεύτερη έκδοση της εταιρείας «spaceshiptwo». Η «ενότητα VSS» θα επιχειρήσει πτήσεις με υποθαλάσσια ρουκέτα με πελάτες που θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν μέσα από το διάστημα. η δοκιμή αυτή σημάδεψε την πρώτη φορά που η εταιρία πλήρωσε την οξειδωτική δεξαμενή «μονάδας» με οξείδιο του αζώτου.

ιδρύθηκε το 2010 με στόχο να μεταφέρει τους ανθρώπους στο διάστημα και πίσω στη γη, το προφίλ της Vergin Atlantic γαλαξιακού περιορίστηκε από μια θανατηφόρα συντριβή το 2014. Στη συνέχεια χρειάστηκαν άλλα δύο χρόνια για να πάρει η εταιρεία έγκριση από την ομοσπονδιακή αεροπορική διοίκηση και πάλι πτήση δοκιμή το επίπεδο διαστήματος. σε αντίθεση με τις παραδοσιακές εταιρίες διαστήματος που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν εκτοξευτήρες ρουκετών, η «ενότητα VSS» θα ξεκινήσει από ένα αεροπλάνο μεταφοράς που ονομάζεται «VMS EVE». αυτό θα φέρει «ενότητα» μέχρι και τα 50000 πόδια, σε ποιο στάδιο θα πέσει το διάστημα. παρθένο γαλαξιακό υπόσχεται ότι ο κινητήρας πυραύλων θα εμπλακεί και το αεροπλάνο θα πετάξει περίπου τρεισήμισι φορές την ταχύτητα του ήχου και θα πετάξει σε υποχωρητικό χώρο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

«Είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι από αυτό που είδαμε σήμερα», σχολιάζει ο επικεφαλής πιλότος, ο David McKay. «Συλλέξαμε εκατοντάδες gigabytes δεδομένων για να τα εξετάσουμε και από την άποψη των πιλότων, αισθανόμουν πραγματικά υπέροχα. όλοι εδώ στο παρθένο γαλαξιακό και το διαστημόπλοιο πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι: η ενότητα VSS είναι ένα μεγάλο διαστημόπλοιο.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 13 Απριλίου 2018 11:07

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.