ενημέρωση 7:44, 17 August, 2018

νέο drone - πρώτη οπτική απεικόνιση αδρανειακής οδομετρίας

Η καινοτόμος εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που εδρεύει στη Σενζέν, η οποία είναι εξειδικευμένη στον τομέα της Ε & Α και της κατασκευής, προτείνει έναν τρόπο να αντικαταστήσει μια πολύ αξιόπιστη ή ακριβή τεχνολογία GPS - το σήμα AI της νέας αυτοκινητοβιομηχανίας είναι εφοδιασμένο με οπτικό σύστημα οπτικής μέτρησης (VIO). με τη βοήθεια του VIO, το σήμα εντοπίζεται με βάση τη θέση του σε σχέση με το περιβάλλον του και όχι με τους δορυφόρους, πραγματοποιώντας πραγματική αυτόνομη πτήση.

επιτρέποντας στο drone του μεγάλου μεγάλου να πετάει έξω από το κιβώτιο χωρίς να απαιτείται βαθμονόμηση, η πραγματική αυτόνομη ιπτάμενη λειτουργία επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης μιας φωτογραφικής μηχανής ψαρέματος - η οποία επιτρέπει στο σήμα να γνωρίζει την περιβάλλουσα κατάσταση - και μια μονάδα χαρτογράφησης που βασίζεται σε GPU . εκτός από την πλήρη ακρίβεια, η καινοτομία ευχαριστεί τους χρήστες με εύχρηστο σχήμα πτυσσόμενου και ελεγχόμενη από φωνή επιλογή εκτόξευσης.

η τεχνολογία VIO εξασφαλίζει απρόσκοπτη πτήση από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους: η ενσωματωμένη λειτουργία κρουαζιέρας μνήμης μπορεί να λειτουργήσει είτε με το χέρι είτε μέσω της εφαρμογής για κινητά, χαρτογράφηση της ακριβούς διαδρομής επιστροφής για σήμανση. η ικανότητά της να παρακολουθεί αυτόματα τα θέματα, η λήψη φωτογραφιών που προκαλείται από χειρονομίες και η άψογη ποιότητα εγγραφής 4k, όλα κάνουν αυτό το drone μια ισχυρή και έξυπνη πτήση.

    

 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 10:48

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.