ενημέρωση 6:25, 25 April, 2019

Η Κίνα κατονομάζει τις τρεις πιο επιθυμητές ρωσικές τεχνολογίες άμυνας

Η Ρωσία είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς όπλων στον κόσμο, ανέφερε το άρθρο στην κινεζική εφημερίδα. Η Ρωσία είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς όπλων στον κόσμο. Την ίδια στιγμή, όμως, η Ρωσία έχει τρεις τεχνολογίες που η χώρα δεν πρόκειται να πουλήσει σε κανέναν.

Πρώτον, οι κινέζοι δημοσιογράφοι γράφουν, αυτή είναι η τεχνολογία παραγωγής πυρηνικών υποβρυχίων. Η Μόσχα δεν είχε ίσους σε αυτό το σημείο κατά τη διάρκεια της Σοβιετικής Ένωσης. Σήμερα, η Ρωσία συνεχίζει να αποκτά εμπειρία στον τομέα αυτό.

Δεύτερον, η Ρωσία ποτέ δεν θα μοιράζεται την τεχνολογία του συστήματος πυραύλων Sarmat, έγραψε η κινεζική εφημερίδα. Το Sarmat είναι ένα τέρας τέρας ικανό να ξεπεράσει κάθε αντιαεροπορικό αμυντικό σύστημα του εχθρού.

Για να τα στεγάσει όλα, η Ρωσία δεν θα μοιραστεί ποτέ την τεχνολογία κινητήρων αεροσκαφών. Η Κίνα δεν θα αρνηθεί τη βοήθεια σε αυτόν τον τομέα, επειδή η χώρα έχει σημαντικές δυσκολίες στην ανάπτυξη των δικών της μηχανών αεροσκαφών. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί, λέει το άρθρο.

Όχι και πολύ καιρό πριν, η Κίνα αγόρασε μια παρτίδα Sukhoi Su-35 μαχητικά αεριωθούμενα και S-400 συστήματα πυραύλων από τη Ρωσία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν δέσμη κυρώσεων στην Κίνα για την κίνηση.

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 09:48

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.