ενημέρωση 8:05, 15 October, 2019

Ο Elon Musk λέει ότι οι ιδιοκτήτες της Tesla θα μπορούν να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους με τα τηλέφωνά τους σε περίπου 6 εβδομάδες

  • Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Elon Musk δήλωσε την Πέμπτη μέσω Twitter ότι μια επικείμενη αναβάθμιση λογισμικού θα επέτρεπε στους ιδιοκτήτες της Tesla να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους με τα τηλέφωνά τους σε ορισμένες περιπτώσεις.
  • "Το αυτοκίνητο θα οδηγήσει στην τοποθεσία του τηλεφώνου σας και θα σας ακολουθήσει σαν ένα κατοικίδιο αν κρατάτε πατημένο το κουμπί κλήσης στην εφαρμογή Tesla", δήλωσε ο Musk.
  • "Επίσης, θα μπορείτε να το μεταφέρετε από το τηλέφωνό σας, όπως ένα μεγάλο αυτοκίνητο RC, αν είναι στην οπτική επαφή", πρόσθεσε.
  • Η Musk δήλωσε ότι η ενημέρωση για το χαρακτηριστικό του Tesla AutoPark, που επιτρέπει στα οχήματα να σταθμεύουν με περιορισμένη βοήθεια οδηγού, θα έφτασε σε περίπου έξι εβδομάδες.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, δήλωσε την Πέμπτη μέσω Twitter ότι μια επικαιροποιημένη ενημέρωση λογισμικού θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες της Tesla να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά τους με τα τηλέφωνά τους σε ορισμένες περιπτώσεις.

«Car θα οδηγήσουν στην τοποθεσία του τηλεφώνου σας και να ακολουθήσετε σαν ένα κατοικίδιο ζώο, αν κρατάτε πατημένο το κουμπί καλέσει σε Tesla app,» Musk , δήλωσε .

"Επίσης, θα μπορείτε να το μεταφέρετε από το τηλέφωνό σας, όπως ένα μεγάλο αυτοκίνητο RC, αν είναι στην οπτική επαφή", πρόσθεσε .

Ο Musk δήλωσε ότι η ενημέρωση για το χαρακτηριστικό του Tesla AutoPark, που επιτρέπει στα οχήματα να σταθμεύουν με περιορισμένη βοήθεια οδηγού, θα έφτασε σε περίπου έξι εβδομάδες. Η ενημέρωση θα δώσει επίσης στα οχήματα της Tesla τη δυνατότητα να βρίσκουν και να επιλέγουν θέσεις στάθμευσης χωρίς βοήθεια από τον οδηγό , δήλωσε ο Musk. Επί του παρόντος, το χαρακτηριστικό προσδιορίζει πιθανές θέσεις στάθμευσης για τους οδηγούς να επιλέξουν και μετά μεταφέρει το όχημα στο επιλεγμένο σημείο.

Οι προσεχείς ενημερώσεις ακολουθούν την εισαγωγή της περασμένης εβδομάδας μιας νέας λειτουργίας Autopilot, που ονομάζεται Πλοήγηση σε αυτόματο πιλότο, που μπορεί να προτείνει αλλαγές σε λωρίδες, να περιηγηθεί στις μεταβάσεις μεταξύ αυτοκινητοδρόμων και να λάβει έξοδο, με την επίβλεψη του οδηγού. Ο αυτόματος πιλότος μπορεί επίσης να κρατήσει ένα αυτοκίνητο στη λωρίδα του και να ρυθμίσει την ταχύτητά του με βάση την κυκλοφορία που περιβάλλει, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών.

Στις αρχές Οκτωβρίου, η Consumer Reports δημοσίευσε την κατάταξήτης σε τέσσερα ημιαυτόνομα συστήματα υποστήριξης οδηγών. Η δημοσίευση κατατάσσει το Autopilot δεύτερη, πίσω από το Super Cruise της Cadillac. Ο αυτόματος πιλότος έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία για τις ικανότητες και τις επιδόσεις και την ευκολία χρήσης, αλλά έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία για τη δέσμευση των οδηγών.

Πηγή: Business Insider

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 10:04

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.