ενημέρωση 4:56, 24 May, 2019

Η γέφυρα του βασιλιά Αρθούρου θα λειτουργήσει ξανά - η θρυλική χαμένη διασταύρωση του Κάστρου του Τίνταγκελ

  • Το κάστρο Tintagel είναι απλωμένο σε μια βραχώδη έκταση και στην ηπειρωτική Κορνουάλη 
  • Το κάστρο εκτείνεται σε ένα φαράγγι των 190 ποδιών και πιστεύεται ότι είναι η γενέτειρα του βασιλιά Αρθούρου
  • Ήταν μια φορά ενωμένη με μια μεσαιωνική υπόγεια γέφυρα και φυλασσόταν από τρεις ιππότες  
  • Η σύγχρονη αντικατάσταση θα έχει μήκος 98 πόδια και θα αποτελείται από δύο πρόβολα  

Ένα κάστρο της Κορνουάλης έλαβε δωρεά μετρητών αξίας 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών για να ανοικοδομήσει μια σύνδεση που κάποτε επέτρεψε στον Uther Pendragon να αναδείξει τον γιο του, Arthur. 

Η διασταύρωση θα συνδέσει τα ξεχωριστά μέρη του Tintagel Castle - στην ηπειρωτική χώρα και σε μια βραχώδη προεξοχή - μέσω μιας γέφυρας επάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.  

Τα τμήματα του κάστρου βρίσκονται και στις δύο μάζες της γης και σε μια μεσαιωνική γεφυροπλάστιγγα όταν τα ενώνουν μαζί αλλά εξαφανίζονται αιώνες πριν. 

Σύμφωνα με τη λαογραφία, το κάστρο ήταν έδρα του βασιλιά και της γενέτειρας του Άρθουρ, αφού ο μοναρικός στρατολόγησε τη βοήθεια του Μέρλιν για να διασχίσει το φαράγγι και να κρεμάσει τη γυναίκα του δούκα της Κορνουάλης.  

Η διασταύρωση θα συνδέσει τα ξεχωριστά μέρη του Tintagel Castle - στην ηπειρωτική χώρα και σε μια βραχώδη προεξοχή - μέσω μιας γέφυρας επάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.  Τα τμήματα του κάστρου βρίσκονται στις δύο μάζες της γης και σε μια μεσαιωνική πεζογέφυρα όταν τα ενώνουν μαζί αλλά χάνουν αιώνες πριν Î£ÏÎ¼Ï†Ï‰Î½Î± με τη λαογραφία, το κάστρο (που βρίσκεται εδώ) φιλοξενούσε τον βασιλιά και την γενέτειρα του Άρθουρ, αφού ο μονάρχης συγκέντρωσε τη βοήθεια του Μέρλιν για να διασχίσει το φαράγγι και να κρεμάσει τη γυναίκα του δούκα της Κορνουάλης Î— αγγλική κληρονομιά οδηγεί το έργο μετά τη δωρεά των φιλάνθρωπων Χανς και Τζούλια Ράουζινς, που προσθέτει σε μικρότερες συνεισφορές από περισσότερους από 1.000 ανθρώπους.  Όλοι οι συνεισφέροντες υπέγραψαν ένα κομμάτι σχιστόλιθου για να επισημάνουν τη χρηματική δωρεά τους  

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 09:28

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.