ενημέρωση 6:08, 18 January, 2020

η Κίνα παρουσιάζει το maglev bullet - τρένο με ταχύτητες 600km ανά ώρα

η Κίνα έχει παρουσιάσει ένα πρωτότυπο για ένα υψηλής ταχύτητας μαγνητικό-τραίνο αμαξοστοιχίας σφαίρα ικανό να χτυπήσει ταχύτητες των 600km ανά ώρα. το αμαξοστοιχό έχει αναπτυχθεί από την κρατική σιδηροδρομική εταιρία τροχαίου υλικού της Κίνας (CRRC) και πρόκειται να κυκλοφορήσει στην εμπορική παραγωγή το 2021.

Κίνα παρουσιάζει επιπλέουν maglev bullet τρένο με ταχύτητες 600km ανά ώρα designboom

maglev - βραχυπρόθεσμα για μαγνητική διεύρυνση - είναι ένα σύστημα μεταφοράς τρένων, το οποίο χρησιμοποιεί μαγνητικές δυνάμεις για να βοηθήσει το τρένο να επιτύχει υψηλές ταχύτητες. χρησιμοποιεί δύο σειρές μαγνητών, ένα για να αποκρούσει και να σπρώξει την αμαξοστοιχία από την τροχιά, και ένα άλλο σύνολο για να προωθήσει το «κυμαινόμενο τρένο» προς τα εμπρός.

Κίνα παρουσιάζει επιπλέουν maglev bullet τρένο με ταχύτητες 600km ανά ώρα designboom

εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη τριβής, το σύστημα επιτρέπει στην αμαξοστοιχία να επιτύχει ταχύτητες μέχρι και 600km ανά ώρα ενώ διατηρεί την ομαλή επιτάχυνση. τα τρένα που τρέχουν σήμερα στη γραμμή beijing-shanghai έχουν μέγιστη ταχύτητα λειτουργίας 350 χλμ. / ώρα.

Κίνα παρουσιάζει επιπλέουν maglev bullet τρένο με ταχύτητες 600km ανά ώρα designboom

' Πάρτε το beijing στο shanghai ως παράδειγμα - μετρώντας την ώρα προετοιμασίας για το ταξίδι, χρειάζονται περίπου 4,5 ώρες με αεροπλάνο, περίπου 5,5 ώρες με σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας και [θα πάρουν μόνο] περίπου 3,5 ώρες με τη [νέα] υψηλή ταχύτητα maglev, " ding sansan, αναπληρωτής επικεφαλής μηχανικός του CRRC , δήλωσε σε σχόλια που υπέβαλε το CNN.

το νέο πρωτότυπο της Κίνας θα περάσει από εκτεταμένες δοκιμές πριν αναπτυχθεί το 2021. Το CRRC qingdao sifang - θυγατρική της CRRC - κατασκευάζει επί του παρόντος ένα πειραματικό κέντρο και ένα κέντρο παραγωγής δοκιμών maglev υψηλής ταχύτητας, τα οποία αναμένεται να αρχίσουν να λειτουργούν το δεύτερο εξάμηνο Αυτή την χρονιά.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 04 Ιουνίου 2019 10:38

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.