ενημέρωση 4:25, 22 October, 2019

ηχητικό πουκάμισο - επιτρέπει στους κωφούς να αισθάνονται τη μουσική στο δέρμα τους

το soundshirt είναι μια απτική φορετή συσκευή που επιτρέπει στους κωφούς χρήστες να αισθάνονται τη μουσική στο δέρμα τους.  σχεδιαστεί από το κομψό κύκλωμα της τεχνολογίας της μόδας, το ήχο πουκάμισο φέρνει τη μουσική στη ζωή χρησιμοποιώντας μια σειρά απτικών αισθητήρων που είναι ενσωματωμένες στο υλικό.

το soundshirt διαθέτει 30 μικρο-ενεργοποιητές ενσωματωμένους στο ύφασμα του ενδύματος. αυτοί οι αισθητήρες μεταφράζουν τον ήχο σε πραγματικό χρόνο, σε μια απτική γλώσσα που είναι μοναδική σε κάθε κομμάτι μουσικής που εκτελείται.

το ηχητικό πουκάμισο επιτρέπει στους κωφούς να αισθάνονται τη μουσική στο δέρμα τους

«Με αυτό τον τρόπο τα βιολιά μπορούν να γίνουν αισθητά στα χέρια και τα τύμπανα στην πλάτη δημιουργώντας ένα εντελώς συναρπαστικό συναίσθημα για ένα κωφούς ακροατήριο», εξηγεί το χαριτωμένο κύκλωμα . «ουσιαστικά ολόκληρη η σύνθεση έρχεται στη ζωή ως μια γλώσσα που αποτελείται από μια σειρά από απτικές (άγγιγμα) αισθήσεις στον κορμό του ατόμου που φοράει το πουκάμισο».

για να προσφέρει μια άνετη εμπειρία για τον χρήστη, το φανέλα δημιουργείται χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα έξυπνα και ελαστικά υφάσματα. δεν υπάρχει ανάγκη για καλώδια και αντ 'αυτού, όλα τα αγώγιμα μονοπάτια μέσα στο ένδυμα αποτελούνται από υφαντά αγώγιμα υφάσματα που ενσωματώνονται άψογα στο ένδυμα.

το ηχητικό πουκάμισο επιτρέπει στους κωφούς να αισθάνονται τη μουσική στο δέρμα τους

το ηχητικό πουκάμισο προέρχεται από το βραβευμένο αγκάλιασμα , το πρώτο απτικό τηλεπικοινωνιακό φορητό σε παγκόσμιο επίπεδο που εφευρέθηκε από το cutecircuit το 2002. Τα εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία στο πρώτο πρωτότυπο ήταν ακρίβεια laser cut applications, και στις πρόσφατες επαναλήψεις το διακοσμητικό αυτό στοιχείο αντικαταστάθηκε από υψηλό - εκτύπωση ψηφιακού υφάσματος για δημιουργία του εντυπωσιακού σχεδιασμού.

ο οπτικός σχεδιασμός είναι μια μεταφορά για τη σχέση μεταξύ των δονήσεων και των ηχητικών κυμάτων που διαμορφώνονται σε διαφορετικές συχνότητες. οι γραμμές σύνδεσης χρησιμεύουν επίσης ως σιωπηλό διάγραμμα του υποκείμενου δικτύου δεδομένων των τεντώσιμων μικροηλεκτρονικών κυκλωμάτων.

το πουκάμισο πωλεί για πάνω από £ 3.000 GBP (περίπου 3.387 ευρώ και 3.712 δολάρια) και είναι επί του παρόντος διαθέσιμο σε μια επιλογή πακέτων για μουσεία και ορχήστρες. κάθε πακέτο διαθέτει μια κεραία Q που επιτρέπει την εκπομπή ήχου, 8 μικρόφωνα, mac ή PC με προεγκατεστημένο λογισμικό, μετατροπέα ήχου και 1 ήχο φανέλας 2.0.

αυτά τα πακέτα κυμαίνονται από £ 9.500 και £ 11.000 αντίστοιχα. μια έκδοση καταναλωτών του πουκάμισου είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία από την ιστοσελίδα χαριτωμένο κύκλωμα .

χαριτωμένο κύκλωμα είναι μια εταιρεία μόδας που εδρεύει στο Λονδίνο και ιδρύθηκε το 2004 από την francesca rosella και την ryan genz. η εταιρεία ειδικεύεται στη δημιουργία ηλεκτρονικών φορετών και έχει αναπτύξει μια συλλογή prêt-à-porter που περιλαμβάνει κομμάτια από ανακλαστικά υλικά κοπής με λέιζερ, 3D ψηφιακή εκτύπωση και έξυπνα υφάσματα.

η εταιρεία έχει κερδίσει βραβεία για τα σχέδιά της, όπως η αγκαλιά και το γαλαξιακό φόρεμα - η μεγαλύτερη οθόνη φορητών οδηγήσεων στον κόσμο, η οποία διαθέτει 24.000 πλήρεις έγχρωμες λυχνίες LED. Έχει σχεδιάσει επίσης ρούχα για αξιοσημείωτες διασημότητες συμπεριλαμβανομένων αμερικανικών τραγουδιστών Nicole Scherzinger και Katy Perry.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 08:41

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.