ενημέρωση 4:25, 22 October, 2019

Ρωσία - παρουσιάζει σχέδια για εκτόξευση του ICBM μέχρι το 2021

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας παρουσίασε ένα video του αγώνα εκγύμνασης του πυροβόλων πυραύλων Topol-M με βάση το σιλό από το κοσμοδρόμιο Plesetsk.

Ο πυραύλος ξεκίνησε για να επιβεβαιώσει την πτήση του συγκροτήματος. Οι στόχοι και οι στόχοι της εκτόξευσης πληρώθηκαν πλήρως και ο πυραύλος έπληξε επιτυχώς τον στόχο στην Καμτσάτκα.

Νωρίτερα, το υπουργείο διεξήγαγε μια σειρά εκτοξεύσεων των βαλλιστικών πυραύλων Sineva και Bulava με βάση τη θάλασσα. Οι πυραύλοι εκτοξεύθηκαν από υποβρύχια στη Θάλασσα του Μπάρεντς και στην πολική περιοχή του Αρκτικού Ωκεανού. Τον Ιούλιο, ο ρωσικός στρατός ξεκίνησε έναν πυραύλο Topol από το πυροσβεστικό πεδίο Kapustin Yar στην περιοχή Astrakhan της Νότιας Ρωσίας - ο πυραύλος χτύπησε έναν υπό αίρεση στόχο στην περιοχή πυροβολισμού στο Καζακστάν.

Το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι προγραμματίστηκε η έναρξη εννέα διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων για την περίοδο από το 2019 έως το 2021: δύο πυραύλους Sarmat, τρεις εκτοξεύσεις ICBM Yars και τέσσερις Topol ICBM.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 09:09

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.