ενημέρωση 2:35, 6 March, 2021

Ρωσία - παρουσιάζει το αντιαεροπορικό σύστημα Antey-4000 στο IDEX 2021 στα ΗΑΕ

Ο Almaz-Antey, ένας Ρώσος κατασκευαστής άμυνας, θα παρουσιάσει το σύστημα αντι-αεροπλάνων μεγάλου βεληνεκούς Antey-4000 στη διεθνή έκθεση όπλων IDEX 2021 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αναφέρει η TASS .

Η υπηρεσία Τύπου της ανησυχίας είπε ότι οι ξένοι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το ρωσικό σύστημα όπλων με μεγάλη φήμη κατά τη διάρκεια της παράστασης όπλων που θα πραγματοποιηθεί στις 21-25 Φεβρουαρίου στο Αμπού Ντάμπι.

"Το σύστημα έχει λάβει νέες δυνατότητες για την καταπολέμηση των αεροπορικών στόχων: το δυναμικό του έχει επεκταθεί όσον αφορά το εύρος, το υψόμετρο και την ταχύτητα των εντυπωσιακών στόχων", ανέφερε το γραφείο Τύπου σε δήλωση.

Οι μηχανικοί της εταιρείας λένε ότι το Antey-4000 είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα που χρησιμοποιείται για την προστασία ζωτικών διοικητικών, βιομηχανικών και στρατιωτικών εγκαταστάσεων από αεροπορικές επιδρομές . Επιπλέον, το σύστημα πυραύλων αεροπορικής άμυνας έχει λάβει την ενισχυμένη χωρική ικανότητα λόγω του πλαισίου που παρακολουθείται.

Στην έκθεση IDEX 2021, η Ρωσία θα παρουσιάσει επίσης το εκσυγχρονισμένο πυραυλικό σύστημα «Strela», το οποίο μετονομάστηκε σε «Sosna» («Pine») μετά την αναβάθμιση και πολλά άλλα μοντέλα ρωσικών όπλων. Το Almaz-Antey θα έχει επίσης στην οθόνη τα συστήματα S-400 'Triumf,' S-300PMU2 'Favorit' και Buk-M2E. Η έκθεση της εταιρείας θα περιλαμβάνει επίσης μοντέλα πυραυλικών συστημάτων Viking, Tor-M2E, Tor-M2K και Tor-M2KM.


Πηγή:pravda

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 09:14

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.