ενημέρωση 4:59, 21 May, 2019

Ψεύτικα τα λείψανα -που έφερε ο Γ. Θωμάκος -της Αγίας Βαρβάρας

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας -που έχουν τεθεί σε προσκύνημα στο Δήμο Κηφισιάς δεν ανήκουν στην Αγία Βαρβάρα.

Στην αποκάλυψη πως τα λείψανα δεν είναι της Αγίας Βαρβάρας προέβη ένας γιατρός, ο οποίος έκανε σειρά αναλύσεων και εξετάσεων στα κόκαλα και το DNA του σκελετού.

Σύμφωνα με τον γιατρό, τα οστά ανήκουν σε έναν σκύλο, ο οποίος ήταν μάλλον ο σκύλος της Αγίας Βαρβάρας και πιθανότατα ονομαζόταν καλός-Αζόρ, αφού ανάμεσα στα κόκαλα βρέθηκε ένα λουρί με την ταυτότητά του και ένα φίμωτρο.

Η αποκάλυψη πως τα οστά δεν ανήκουν στην Αγία Βαρβάρα έχει σοκάρει τους πιστούς που συνωστίζονταν τόσες ημέρες για να προσκυνήσουν τα λείψανα ενός σκύλου.

Μάλιστα, κάποιοι πιστοί έχουν αρχίσει να γαβγίζουν, ενώ γέμισαν τσιμπούρια.

Ο Δήμος Κηφισιάς δια του εκπροσώπου του Β. Αυλίτη αναφέρει πως ο σκύλος της Αγίας Βαρβάρας είναι κι αυτός άγιος, ενώ προέβη σε έντονο διάβημα στην Καθολική Εκκλησία που μας έστειλε ψεύτικα κόκαλα.

Τώρα, τα κόκαλα του Αζόρ θα μεταφερθούν για προσκύνημα στην κλινική μικρών ζώων «Η Κιβωτός του Νώε», ώστε να γιατρέψουν τα σκυλάκια από τη μόρβα, τη λύσσα και το καλααζάρ.

Έκπληξη πάντως προκαλεί αποκλειστική φωτογραφία που δείχνει ανάμεσα στους πιστούς τον Αντιδήμαρχο Χρ. Καλό να χαμογελά προκλητικά!

Σημείωση: Το παραπάνω κείμενο και η φωτογραφία είναι όλο προϊόν φαντασίας με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μπορείτε να το καταναλώσετε άφοβα

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 16 Μαΐου 2015 13:25

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.