ενημέρωση 4:59, 21 May, 2019

Η Μαρία Σαλματάνη καταγγέλλει: «Η αντίχριστη Κυριάκου δεν φόρεσε σταυρό στην Eurovision!»

Τα πυρά της γνωστής πολιτικού συγκέντρωσε η εκπρόσωπός μας στην Eurovision, που κατά τη διάρκεια της χθεσινής της εμφάνισης στη σκηνή του διαγωνισμού, επέλεξε να μη φορέσει σταυρό στο λαιμό της

«Την ώρα που όλη η Ευρώπη θα μπορούσε να δει ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε φανατικοί οπαδοί της θρησκείας, εκείνη βγήκε χωρίς να φοράει τίποτα στον λαιμό, γιατί είναι βέβαιο ότι εκπροσωπεί το σκοτάδι της «Μασονίας...».

Με σκληρές εκφράσεις σαν την παραπάνω, η Μαρία Σαλματάνη (γνωστή στους θρησκευτικούς κύκλους με το ψευδώνυμο «Μπάμπης ο Μαρτυριάρης Σουγιάς της Ορθοδοξίας», σχολίασε σε καφενείο, την παρουσία της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στη σκηνή της Eurovision.

Σύμφωνα με τη γνωστή πολιτικό της Κηφισιάς, μόνο κάποιος που μάχεται τη θρησκεία μας, θα προσπαθούσε να κρύψει την πίστη της, λες και ντρέπεται. «Το έκανε για να δηλώσει ότι είναι άθεη και πολεμάει την Ορθοδοξία μαζί με τους ομοίους της τους Ευρωπαίους – είμαι κάθετη σε αυτό», συμπλήρωσε με παγωμένο ύφος η Μαρία Σαλματάνη.

Μάλιστα απόρησε (αφήνοντας και κάποιους υπαινιγμούς), γιατί η Εκκλησία δεν προχώρησε ήδη στον αφορισμό της εκπροσώπου μας, όπως προτίθεται να κάνει με όσους αντίχριστους ψηφίσουν το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους, όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς.

Εξάλλου, όπως τόνισε η Μαρία Σαλματάνη, δεν είναι τυχαίο ότι η Μαρία Έλενα Κυριάκου εμφανίστηκε 6η στη σειρά και απόσπασμα της ερμηνείας της παίχτηκε τρεις φορές κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Δηλαδή τρεις φορές το «6», δηλαδή «666»!

Σημείωση: Το παραπάνω κείμενο και η φωτογραφία είναι όλο προϊόν φαντασίας με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μπορείτε να το καταναλώσετε άφοβα

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 20 Μαΐου 2015 16:11

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.