ενημέρωση 1:46, 16 September, 2019

Λουκέτο στο Δήμο Κηφισιάς

Μητροπολίτης Άνθιμος για το »Διακονία»: »Αναγκαστήκαμε να βάλουμε λουκέτο»

Αντιπαράθεση ξέσπασε μετά τη Θεσσαλονίκη και στην Κηφισιά για το λουκέτο στο ξενοδοχείο «Διακονία» το οποίο ανήκει σε ίδρυμα της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, καθώς και ολοκλήρου του Δήμου Κηφισιάς.

Συνολικά εργαζόμενοι που απολύθηκαν πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δήμο Κηφισιάς ζητώντας να ανακληθούν οι απολύσεις να καταβληθούν δεδουλευμένα έξι μηνών και να επαναλειτουργήσει ο Δήμος Κηφισιάς.

«Προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους να κρατήσουμε σε λειτουργία το Δήμο Κηφισιάς μέσα σε αυτό το ιδιαίτερα άσχημο οικονομικά περιβάλλον για όλη την κοινωνία. Το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο ο Δήμος  δεν είχε καθόλου έσοδα και όταν προτείναμε στους υπαλλήλους να γίνουν μειώσεις στους μισθούς για να μπορέσουμε να το κρατήσουμε στη ζωή, αρνήθηκαν. Αναγκαστήκαμε τελικά να αναστείλουμε τη λειτουργία του Δήμου» αναφέρει στη εφημερίδα «Κηφισιά» ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος.

Αναφορικά με τα δεδουλευμένα που οφείλονται στους απολυμένους, εξηγεί ότι θα δοθούν στο ακέραιο και για το θέμα ήδη έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις και στην Επιθεώρηση Εργασίας όπου κατέφυγαν.

«Έχουμε καταθέσει χρήματα που οφείλουμε αλλά λόγω της τραπεζικής αργίας δεν ήταν δυνατόν να τα πάρουν οι εργαζόμενοι θα λάβουν στο ακέραιο αυτά που τους οφείλονται» σημειώνει.

Οι υπάλληλοι  ζητούν από τον Δήμαρχο στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επαναλειτουργία του Δήμου να εργαστούν στο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ίδρυμα του Δήμου Κηφισιάς αναπόσπαστο τμήμα του οποίου αποτελεί και ο Δήμος.

Μετά την αναστάτωση που έχει επικρατήσει ανάμεσα στους υπαλλήλους του Δήμου Κηφισιάς ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος ανέλαβε την υποχρέωση όπως τους προσφέρει δωρεάν γεύματα, από την μεσολάβηση του προς την Ιεράν Αρχιεπισκοπή Αθηνών, καθώς και ευχέλαια και δοξολογίες για την ιερή έκβαση των λυπηρών όπως τονίζετε στην ανακοίνωση, γεγονότων.

Ως προς τα διαδικαστικά την φύλαξη όλων των περιουσιακών στοιχείων καθώς και του ταμείου, ανάλαβε οικιοθελώς ο Αντιδήμαρχος Χρ. Καλός

Σημείωση: Το παραπάνω κείμενο και η φωτογραφία είναι όλο προϊόν φαντασίας με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μπορείτε να το καταναλώσετε άφοβα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 14:16

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.