ενημέρωση 1:46, 16 September, 2019

Κύριε Βάρσο,

Γνωρίζετε πως η Πρώτη φορά θρησκευτικά διοίκηση -που θα καταργούσε τις ρεμούλες τα λομόγια και όλους τους σφηγκοκολάριους της εκάστοτε εξουσίας πέρασε με την νέα, άφθαρτη-θρησκευτική διοίκηση.

Σας παρακαλώ να μην το δεχτείτε.

Δεν είναι καλή η νέα θρησκευτική Διοίκηση. Δεν θα φύγουν όλοι οι Κηφισιώτες από την Κηφισιά με το νέα θρησκευτική Διοίκηση, θα μείνουν μερικοί.

Σας παρακαλώ να ζητήσετε ακόμα πιο θρησκευτική διοίκηση από τον Γ. Θωμάκο.

Σας παρακαλώ να τον πατήσετε κάτω.

Σας παρακαλώ να του ζητήσετε κάτι που δεν θα μπορεί να δεχτεί.

Σας παρακαλώ να του ζητήσετε κάτι που θα τον αναγκάσει να πει ΟΧΙ, όπως είπαν οι Κηφισιώτες στις Δημοτικές εκλογές.

Δεν μπορεί, κι ο Γ. Θωμάκος -που τόσο πολύ μιλούσε για αξιοπρέπεια μέχρι να εκλεγεί- θα έχει λίγη αξιοπρέπεια, ώστε να αρνηθεί, μετά από κάποιο σημείο εκβιασμού. Δεν μπορεί να είναι εντελώς ξεφτίλας.

Κύριε Βάρσο και κύριε Χιωτάκη, είστε οι μόνοι άνθρωποι που μπορείτε να σώσετε την Κηφισιά της θρησκευτικής αρπαχτής. Οι Κηφισιώτες έχουμε μάθει από την σκέτη αρπαχτική, που κάτι έκανε. Μας κερνάγατε και καφέ.

Είστε οι μόνοι άνθρωποι που μπορείτε να σώσετε την υπόληψη των θρησκευτικών αρπακτικών στην Κηφισιά. Άλλωστε εσείς κ. Βάρσο πρώτος ανακαλύψατε τι κρύβετε πίσω από τον μανδύα της δήθεν θρησκευτικότητας. Εσείς κ. Βάρσο τον καταργήσατε τελείως, από το Δήμο, αφού όμως πρώτα το είχατε κάνει πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου! Το ξεχάσατε, πάει καιρός έχετε μεγαλώσει. Εσείς κ. Βάρσο τον είχατε πάρει χαμπάρι τι «καπνό φουμάρει», πόσα και πόσα χρήματα δεν εισέπραττε από επιτροπές, συλλόγους, πολεοδομίες, να μην ανάφερω πόσε μηνύσεις έχει κάνει εις βάρος του Δήμου. Εσείς κ. Βάρσο μόνο είχατε δει βαθειά, γνωρίζατε τι επρόκειτο να γίνει.

Είχε κάνει το Δήμο Κηφισιάς μαγαζάκι του. Δεν κάνατε τίποτα να σταματήσετε τον κατάφορο. 

Μόνο εσείς έχετε την δυνατότητα πια να δώσετε στους αρπακτικούς την αξιοπρέπειά τους.

Αν δεχτείτε κι εσείς τη θρησκευτική-αρπαχτική Κηφισιά του Γ. Θωμάκου, η παράταξη αυτή δεν θα σηκώσει κεφάλι στην Κηφισιά για τον επόμενο αιώνα. Εν τω μεταξύ η Κηφισιά από την ένοχη-θρησκευτική ηρεμία θα έχει αρπάξει ότι έχει απομείνει.

Σώστε τον Γ. Θωμάκο και την θρησκευτική-αρπαχτική Διοίκηση από τον απόλυτο εξευτελισμό.

Όλες οι ελπίδες της σκέτης αρπαχτικής στην Κηφισιά είναι επάνω σας.

Η τύχη μας είναι στα χέρια σας.

Τουλάχιστον εσείς μη μας πουλήσετε, πάλι.

Σώστε μας!

Σας ευχαριστώ

Μούφα press

Σημείωση: Το παραπάνω κείμενο και η φωτογραφία είναι όλο προϊόν φαντασίας με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μπορείτε να το καταναλώσετε άφοβα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 15:23

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.