ενημέρωση 5:16, 15 February, 2019

Το kifisia-life στηρίζει τον Γ. Θωμάκο για Δήμαρχο

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, αποφάσισα να στηρίξω τον Γιώργο Θωμάκο, στην προσπάθειά του να επανεκλεγεί Δήμαρχος στη Κηφισιά και να οδηγήσει την πόλη στην ανάπτυξη.

Πιστεύω βαθιά πως ο Γιώργο Θωμάκος -γόνος πολιτικής οικογένειας εθνικών ευεργετών- είναι ο άνθρωπος που χρειάζεται σήμερα η Κηφισιά.

Ο Γιώργο Θωμάκος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου και μπορεί να προσφέρει στη πόλη αυτά που πρόσφεραν και άλλοι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου, όπως ο Νίκος Χιωτάκη.

Θεωρώ καταστροφική την επιλογή των Κηφισιωτών πολιτών να σπάσουν το σερί Δημάρχων που αποφοίτησαν από το Πανεπιστήμιο με τον Νίκο Χιωτάκη που σπούδασε στο Γεωπονικό

Σήμερα με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Χιωτάκης και με προκάλεσε για την Κυριακή, μεθαύριο, στην εναρκτήρια ομιλία του στο Πολιτεία Τένις Κλαμπ. Εκεί θα θέσει το εαυτό του για πρώτη φορά στο αληθινά σπουδαίο έργο, στη διάθεση της Κηφισάς

Έχω μετανιώσει που δεν τον ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές.

Αναγνωρίζω το λάθος μου, και θα πρέπει αυτό να μου αναγνωριστεί.

Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα ψήφιζα Γιώργο Θωμάκο και θα έκανα αγώνα υπέρ της μεγάλης νεοφιλελεύθερης-θρησκευτικής παράταξης.

Θα προσπαθήσω να εξιλεωθώ, ψηφίζοντας και στηρίζοντας τον Γιώργο Θωμάκο, έναν γοητευτικό πολιτικό άνδρα με σπινθηροβόλο βλέμμα και στιβαρό χέρι.

Πιστεύω πως ο Γιώργος Θωμάκος, μαζί με τον Βαγγέλη Αυλίτη, και τον Χρήστο Καλό, μπορούν να κάνουν την Κηφισιά μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.

Σήμερα το πρωί, πήγα στα τοπικά γραφεία της παράταξης Θωμάκου και έγινα μέλος.

Επίσης, σκοπεύω να γραφτώ στο μητρώο στελεχών που παρουσίασε ο Γιωργος Θωμάκος, με την ελπίδα να βρίσκομαι στα ψηφοδέλτια της θρησκευόμενης παράταξης στις επόμενες εκλογές.

Αισθάνομαι πως αναγεννήθηκα και καλώ όλους εσάς να στηρίξετε την παράταξη Θωμάκου, ώστε να εκλεγεί Δήμαρχος και πάλι ο Γιώργος Θωμάκος και να σωθεί η πόλη από τη λαίλαπα Χιωτάκη που καταδυναστεύει τη πόλη τα τελευταία 40 χρόνια.

Δεν μπορεί όλοι οι διανοούμενοι της πόλης που στήριξαν με λύσσα επί δεκαετίες το Νίκο Χιωτάκη να κάνουν λάθος που στηρίζουν σήμερα με λύσσα τον Γιώργο Θωμάκο ξανά.

Αν δεν ακούτε εμένα, ακούστε τουλάχιστον αυτούς τους σπουδαίους πνευματικούς ανθρώπους.

(Ελπίζω η ειλικρινής στήριξή μου στον Γιώργο Θωμάκο να συνοδευτεί και με ενίσχυση των οικονομικών μου.)

«Καρφιά» ΚΙΝΑΛ για Μωραΐτη και Τόλκα – «Γνωστοί κυνηγοί καρέκλας»

έχουν λαλήσει στο Κιναλ ή λάθος κάνω;

Με μια ιδιαίτερα οργισμένη ανακοίνωση σχολίασε το ΚΙΝΑΛ τον ανασχηματισμό, εκφράζοντας την έντονη δυσφορία του για το γεγονός ότι στο νέο κυβερνητικό σχήμα συμμετέχουν δύο πρώην στελέχη του.

«Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξής μας πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ’ Εθνικής. Αλλά τίποτα δεν τους σώζει», τόνισε χαρακτηριστικά το ΚΙΝΑΛ.

Παράλληλα, η Χαριλάου Τρικούπη δεν παράλειψε να αφήσει αιχμές για τους Θάνο Μωραϊτη και Άγγελο Τόλκα που συμμετέχουν στο νέο σχήμα και προέρχονται από τη Χαριλάου Τρικούπη, σημειώνοντας:

«Όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας».

Μην παραχαράσσετε την ιστορία του ΚΙΝΑΛ

Όσα είπε στη δίκη του ο Θόδωρος Τσουκάτος συνθέτουν την πραγματική ιστορία του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ

Πριν ο Θόδωρος Τσουκάτος γίνει ένας παρίας και άγνωστος στη Φώφη και την «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» που αποτελούν πλέον παλιά ρουσφέτια και σπασμένες καρέκλες, υπήρξε ο στρατηγός του Σημίτη και εισπράκτορας του όλου ΠΑΣΟΚ. Και όταν λέμε «όλον ΠΑΣΟΚ» είναι αυτό που είχε από τον Άκη και το Γιάννο μέχρι τον Σημίτη και το Στουρνάρα να μετράνε, να «αξιοποιούν» ή να τρώνε τα 16 δισεκατομμύρια δραχμές ή άλλως 50 εκατομμύρια ευρώ. Ποιος απ όλους έκανε τι στον καταμερισμό εργασίας του Τσουκατικού ΠΑΣΟΚ, το ξέρουν μόνο οι ίδιοι και προφανώς αυτό γεννά και τη συνενοχή τους και τη σιωπή τους σήμερα.

Όσα είπε στη δίκη του ο Θόδωρος Τσουκάτος συνθέτουν την πραγματική ιστορία του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, που από τα οράματα της Αλλαγής και του μετασχηματισμού της κοινωνίας πέρασε στο αμέτρητοι μετρητό και τη διαπλοκή που ο Σημίτης και η παρέα του ονόμασαν ανάπτυξη. Η Ελλάδα αναπτυσσόταν με τρόπο που κονομούσαν οι εργολάβοι, οι μιντιάρχες, η παλιά ελίτ αλλά και η νέα που ανακάλυψε τα ομόλογα, τα swap, τα χρηματοπιστωτικά προιόντα και όλους τους ωραιοποιημένους όρους της ληστείας.

Αυτού του ΠΑΣΟΚ παιδί είναι η Φώφη Γεννηματά όσοι και αν οι οικογενειακές της αναφορές ακουμπάνε το άλλο , το οραματικό ΠΑΣΟΚ της ελπίδας. Από το ίδιο ΠΑΣΟΚ της Σημιτικής χλωρίδας προέρχονται όσοι επιχείρησαν να κρύψουν τις ευθύνες τους (πολλές απ αυτές ποινικές) σε διάφορους μετασχηματισμούς με διάφορα ονόματα αλλά με μοναδικό ζητούμενο να επιβιώσουν πολιτικά και γιατί όχι να ξανακυβερνήσουν ως παρθένες που μόλις έκαναν επιτυχή συρραφή παρθενικού υμένα.

Το ΚΙΝΑΛ είναι το ΠΑΣΟΚ που δεν θέλει ούτε να θυμίζει, ούτε να θυμάται πως είναι ΠΑΣΟΚ και που ειδικεύεται περισσότερο σε αλλαγές ΑΦΜ και αρπαχτές απ ό,τι στην πολιτική και την ηθική που πρέπει να έχει. Ο Θόδωρος Τσουκάτος επειδή δικάζεται, επειδή ήθελε να στείλει τα μηνύματά του ή επειδή πετάχτηκε σαν λεμονόκουπα περιέγραψε ποιο είναι το ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί να επιβιώσει σήμερα. Τσουβαλιασμένο μέσα σε σακούλες με μαύρο χρήμα, προσφορές ιδιωτών χορηγών που προφανώς πήραν ως αντάλλαγμα στην προσφορά τους την Ελλάδα της διαπλοκής που δημιούργησαν. Το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά είναι το ΠΑΣΟΚ του μέντορα Σημίτη με τους δύο Γιάννους (Στουρνάρα και Παπαντωνίου) να κυριαρχούν στην Οικονομία η οποία διαμορφωνόταν με όρους Τσουκάτου και μαύρης βαλίτσας. Όλα τα υπόλοιπα, όπως και το ίδιο το κόμμα της Φώφης, είναι δημιούργημα των μιντιαρχών που δεν θέλουν με τίποτα να βρεθούν στη θέση του Τσουκάτου.

Υπό άλλες συνθήκες, οι αποκαλύψεις-ομολογίες Τσουκάτου, θα είχαν δημιουργήσει πολιτική θύελλα. Τα Μέσα Ενημέρωσης σήμερα διατηρούν το θέμα σε επίπεδο μονόστηλου, ξέροντας πως κάθε αναφορά στα λεγόμενα Τσουκάτου είναι αναφορά στον κακό εαυτό τους. Το ΚΙΝΑΛ ή όπως αλλιώς λέγεται αυτές τις μέρες σιωπά ενώ η Φώφη χτυπά χαρωπά τα δυό της χέρια επαναλαμβάνοντας το αφήγημα της μεγάλης δύναμης και κουνιέται αντανακλαστικά ως ουρά του Κυριάκου , όποτε ο ίδιος με το δικό του αφήγημα νοιώθει τη δική του ευωχία.

Η ζωή όμως έχει το δικό της τρόπο και να αποκαθιστά τα πράγματα και να εκδικείται έστω και χωρίς την κάλυψη από τα ΜΜΕ. Η Βουλή ψήφισε πως θα αναθεωρήσει το άρθρο του Συντάγματος που δημιούργησε το έκτρωμα του νόμου περί ευθύνης Υπουργών, το γνωστό ως νόμο Βενιζέλου. Το παλιό σύστημα δεν μπορεί να επιβάλει τους κανόνες ούτε να παραπλανήσει. Η ατιμωρησία δεν είναι τελικώς αναγκαίο στοιχείο της πολιτικής και οι φορείς της, την ώρα ακριβώς που αναθεωρείται η ασυλία τους, περιγράφονται από τον πρώην σύντροφό τους Θόδωρο Τσουκάτο, το στρατηγό του Σημίτη ως πρωταγωνιστές μιας ιστορίας διαφθοράς και συναλλαγής. Η πραγματική ιστορία του ΚΙΝΑΛ ή εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, περιγράφεται από τον Τσουκάτο και κάποιος πρέπει να το πει στην Φώφη ή να αλλάξει έστω τις ομιλίες της που καταγράφουν ψυχική ανάταση πριν την πενθήμερη σχολική εκδρομή.

Πηγή: koutipandoras

  • Κατηγορία BLOGS
  • 0