ενημέρωση 4:21, 21 April, 2018

ήμαρτον θεέ μου...

Συγγνώμη, αλλά περιμένατε στα αλήθεια να καλυτερέψει η ζωή στη Κηφισιά με Δήμαρχο Θωμάκο;

Αντώναρος κατά Σπυράκη

Πεδίο μάχης θυμίζει πλέον η ΝΔ, με πιο πρόσφατο περιστατικό, τη σημερινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος με την οποία χαρακτηρίζει «Δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ» την εφημερίδα «Δημοκρατία» -το πρωτοσέλιδο της οποίας έχει τίτλο «Μιλάνε όλοι μιλά και η Σπυράκη»- και την απάντηση του Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος με ανάρτηση του στο facebook, επιτίθεται στην Μαρία Σπυράκη, εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος. 

«Επειδή η εφημερίδα ‘Δημοκρατία’, όπως προκύπτει από το σημερινό πρωτοσέλιδό της, παραδόξως εξέλαβε ως προσωπικές τις χθεσινές δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου και Ευρωβουλευτή κυρίας Μαρίας Σπυράκη, η Νέα Δημοκρατία διευκρινίζει» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεχίζει: «Η εφημερίδα ‘Δημοκρατία’, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας. Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας ο Ευάγγελος Αντώναρος εξαπέλυσε ακόμα μία σφοδρή επίθεση στην Μαρία Σπυράκη, χαρακτηρίζοντάς την «εν πολλαις αμαρτίαις περιπεσούσα εκπρόσωπο της ΝΔ.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ε. Αντώναρου είναι η εξής:

«Αυτό έλειψε δα να μας δίνει μαθήματα ελευθεροτυπίας και δημοκρατίας η εν πολλαις αμαρτίαις περιπεσούσα εκπροσωπος της ΝΔ. Λες και δεν την ξέρουνε από που κρατάει η πολιτική της σκούφια! Λες και δεν ξέρουμε τι βρισιες εκστόμιζε κάτω από τις νερατζιές του Μαξίμου εναντίον της κυβερνησης και του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή πριν βγει στον αέρα! Λες και δεν ξέρουμε γιατι διατηρει τη θεση της ευρωβουλευτού παραλληλα με τα καθήκοντα που είναι χρονικά ασύμβατα! Λες....λες...λες...

Εμεις φυσικά θα εξακολουθούμε να διαβάζουμε τη δημοκρατια, τα Νεα, τη Καθημερινη, την Εφημερίδα των συντακτών κι ο,τι άλλο επιλέγουμε.

Και το εν λόγω πρόσωπο θα είναι ντροπή ως εκπρόσωπος στην παράταξη που ιδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλης. Ο Τάκης Λαμπρίας, ο Αθανάσιος Τσαλδάρης, ο Βύρων Πολύδωρας, ο Βασίλης Μαγγίνας, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος κι ο υποφαινόμενος δεν έχουν καμμιά σχέση μαζί της…»

  • Κατηγορία BLOGS
  • 0

η διάσωση μικρού ελέφαντα

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας μικρός ελέφαντας αγωνίζεται να βγει από μια τρύπα λάσπης στη Νότια Αφρική προτού να διασωθεί από τους πρεσβύτερους του.

Πλάτη, που γυρίστηκε στο Εθνικό Πάρκο Kruger, δείχνει το μικρό πλάσμα που παίζει γύρω από το μούκ με το κοπάδι του.

Ωστόσο, ο μικρός ελέφαντας αποφασίζει γρήγορα ότι δεν επιθυμεί πλέον να είναι εκεί και προσπαθεί να φύγει.

Footage, filmed in Kruger National Park, shows the little creature playing around in the muck with its herd Yet the baby elephant quickly decides it no longer wants to be there and attempts to leave The tiny mammal tries to climb out the hole, only to keep falling back in with every endeavour Tourists, who filmed the clip, laughed as the elephant repeatedly fell but it was soon clear that the tot needed help