Κέικ σοκολάτας σαν τούρτα! Με δύο τρία έξτρα στοιχεία στη διακόσμηση, αναβαθμίσαμε ένα απλό κέικ σοκολάτας και το μεταμορφώσαμε σε γλυκό γιορτινό… 8 Οκτωβρίου, 2025 0
Πώς να φτιάξετε τα ευκολότερα τυροπιτάκια Προμηθευτείτε φύλλο, τυριά και αρωματικά και ετοιμάστε το γρηγορότερο και νοστιμότερο ελληνικό σνακ που διπλώνεται σε αμέτρητους συνδυασμούς.… 7 Οκτωβρίου, 2025 0
Μακαρόνια με κιμά - Πολλά περισσότερα από ένα “απλό φαγητό” Ναι, για τους περισσότερους από εμάς, τα μακαρόνια με κιμά είναι ένα καταφύγιο. Το μαγειρεύουμε για να θυμηθούμε,… 6 Οκτωβρίου, 2025 0
Πένες με γκοργκοντζόλα, καρύδια και Mοscato d’Asti Τέσσερα υλικά μόνο χρειάζεται ο Χριστόφορος Πέσκιας για να ετοιμάσει σε λίγα λεπτά την πιο κρεμώδη και τυρένια… 4 Οκτωβρίου, 2025 0
Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα - Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα… 3 Οκτωβρίου, 2025 0
Η μαγειρική τέχνη ως διπλωματία - από τον Όμηρο μέχρι σήμερα Τι είναι η γαστροδιπλωματία και πώς το φαγητό και οι πρακτικές που συνδέονται με αυτό γίνονται εργαλεία διακρατικής… 2 Οκτωβρίου, 2025 0
Nonna Edda & Just Pizza - Δύο οικονομικές και πεντανόστιμες πίτσες της Αθήνας Με ιταλικά υλικά και ωραίες ζύμες, αυτές οι δύο πιτσαρίες μπορεί να μην έχουν τίποτα το φανταχτερό στην… 1 Οκτωβρίου, 2025 0
Πώς φτιάχνουμε σπιτικό ξίδι Ξίδι από μούστο ή από κρασί, με θαυμαστό άρωμα και αψάδα, ευεργετικό μηλόξιδο ή αρωματικό ξίδι ροδιού; Όλα… 29 Σεπτεμβρίου, 2025 0
Μουστοκούλουρα με πετιμέζι και μελάσα Ο συνδυασμός πετιμεζιού και μελάσας κάνει αυτά τα μουστοκούλουρα ακόμα πιο λαχταριστά. Ιδανικά για σνακ των παιδιών στο… 27 Σεπτεμβρίου, 2025 0