Σαλάτα του Καίσαρα Υλικά Συνταγής 1 μαρούλι χοντροκομμένο 4 φέτες μπέικον φιλέτο από 1 στήθος κοτόπουλου 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο… 23 Μαΐου, 2022 0
Συνταγές της Σαρδηνίας και της Καλαβρίας στο «True Italian Taste» Πριν από τέσσερα χρόνια, σε μια διεθνή έκθεση του αγροδιατροφικού τομέα, τη θέση τους έπαιρναν ανάμεσα στους εκθέτες… 20 Μαΐου, 2022 0
Τα σητειακά καλιτσούνια της Λαμπρής Η φήμη τους έχει ταξιδέψει πολύ πέρα από τα γεωγραφικά όρια της Κρήτης, ακόμη και της Ελλάδας και… 23 Απριλίου, 2022 0
Φρυγαδέλι - Ο απόλυτος μεζές της Λαμπρής Με καταγωγή από τη Δυτική Ελλάδα το φρυγαδέλι είναι ο απόλυτος μεζές του Πάσχα και η παρασκευή του… 20 Απριλίου, 2022 0
Κις λορέν με πράσο Μια light εκδοχή της διάσημης αλμυρής τάρτας. ΥΛΙΚΑ (για 8 μερίδες) 3 πράσα, σε λωρίδες 2 φρέσκα κρεμμύδια,… 5 Απριλίου, 2022 0
Αρακάς αβγολέμονο - για ένα υπέροχο ανοιξιάτικο γεύμα Σβήνουμε με λευκό κρασί, αρωματίζουμε με μάραθο και μοσχολέμονο και μεταμορφώνουμε ένα απλό, καθημερινό φαγητό. ΥΛΙΚΑ (για 4-6… 30 Μαρτίου, 2022 0
Η ταπεινή γενέτειρα της σάλτσας σόγιας στην Ιαπωνία Η σάλτσα σόγιας είναι πανταχού παρούσα σε όλη την Ιαπωνία και τον κόσμο. Λίγοι όμως γνωρίζουν για την αρχαία… 24 Μαρτίου, 2022 0
Χταπόδι ξιδάτο στη λαδόκολλα - μούρλια Με αρωματικά Άλλη μια εύκολη πρόταση χωρίς να λερώσετε αλλά κυρίως να απολαύσετε όλη την νοστιμιά του χταποδιού.… 6 Μαρτίου, 2022 0
Κλασικό κινέζικο «τηγανητό ρύζι» Σημείωση: Τα λαχανικά μπορεί να είναι είτε φρέσκα, ελαφρά βρασμένα, είτε κατεψυγμένα, είτε ακόμα και από κονσέρβα. Η ποικιλία… 6 Φεβρουαρίου, 2022 0