ενημέρωση 2:46, 23 March, 2023

'Τι λες τώρα;' - Ο Πούτιν απαντά στην προηγούμενη πεποίθηση των επιχειρήσεων ότι η διατήρηση περιουσιακών στοιχείων στο εξωτερικό είναι πιο ασφαλής

"Μόνο στο πλαίσιο αυτής της κατανόησης μπορεί η επιχειρηματική δραστηριότητα να φέρει σε ένα άτομο ικανοποίηση και να βοηθήσει τα άτομα να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν αυτοπραγμάτωση", είπε ο πρόεδρος.

ΜΟΣΧΑ, 16 Μαρτίου /TASS/. Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, απευθυνόμενος σε ακροατήριο της ρωσικής επιχειρηματικής ελίτ, έδωσε μια καυστική απάντηση στην προηγούμενη πεποίθηση των στελεχών ότι ήταν πολύ πιο ασφαλές να διατηρούν τα περιουσιακά τους στοιχεία εκτός Ρωσίας.

"Συχνά άκουγα: "Λοιπόν, είναι πολύ πιο ασφαλές εκεί" (στο εξωτερικό - TASS). Τι θα λέγατε τώρα;" Ο Πούτιν είπε στο συνέδριο της Ρωσικής Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών (RSPP) στη Μόσχα την Πέμπτη.

«Το ίδιο το θεμέλιο της ύπαρξής μας και το μέλλον των οικογενειών και των παιδιών μας είναι εδώ (στη Ρωσία - TASS)», είπε ο Πούτιν. «Μόνο στο πλαίσιο αυτής της κατανόησης μπορεί η επιχειρηματική δραστηριότητα να φέρει σε ένα άτομο ικανοποίηση και να βοηθήσει τα άτομα να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν την αυτοπραγμάτωση», είπε ο πρόεδρος. «Είμαι πεπεισμένος ότι όσο περισσότερο οι επιχειρηματίες μας μοιράζονται αυτές τις αξίες, τόσο ισχυρότερη θα είναι η Ρωσία, τόσο ισχυρότερη θα γίνεται η οικονομία μας, τόσο πιο γρήγορα θα αλλάξει η ζωή προς το καλύτερο και τόσο περισσότερο κύρος και σεβασμό από το κοινό θα απολαμβάνουν οι επιχειρηματίες και οι επιχειρηματίες».

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 06:34

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.