Μαρμελάδα λεμόνι Όταν το άρωμα του λεμονιού συνδυάζεται με αυτό της λουίζας. Υλικά (για περίπου 2 κιλά) 1.200 γρ. σάρκα… 2 Φεβρουαρίου, 2023 0
Τρίγωνα Πανοράματος - όνειρο Το εξαίσιο παραδοσιακό γλυκό της Θεσσαλονίκης – σιροπιαστό και βουτυράτο. Προετοιμασία-παρασκευή 1 ώρα, Ψήσιμο 30′ ΥΛΙΚΑ (για 36-42… 1 Φεβρουαρίου, 2023 0
Χοιρινό πρασοσέλινο με αυγολέμονο Το χοιρινό πρασοσέλινο είναι απ’ τα παραδοσιακά φαγητά που καλωσορίζουν γευστικά τον χειμώνα. Χειμωνιάτικα λαχανικά με εντελώς διαφορετική γευστική… 25 Ιανουαρίου, 2023 0
Pastéis de Nata - το μαγευτικό ταρτάκι απο τη Πορτογαλία Pastéis de Nata - Οι τάρτες πορτογαλικής κρέμας είναι ένα δημοφιλές πορτογαλικό επιδόρπιο που λατρεύεται παγκοσμίως. Αποτελείται από… 18 Ιανουαρίου, 2023 0
Le lasagne - απ' το εστιατόριο βραβευμένου με Αστέρι Michelin emiliano con Massimo Spigaroli ωδή σε μαγευτικές γεύσεις 10 Ιανουαρίου, 2023 0
Μέλι με την υπογραφή της Bentley Η βρετανική φίρμα διαθέτει δικά της μελίσσια με τα οποία παράγει κάθε χρόνο μια συγκεκριμένη ποσότητα μελιού Θα… 14 Δεκεμβρίου, 2022 0
Xειμωνιάτικο σουφλέ - με πράσα και μπεσαμέλ Επέλεξα αυτό εδώ το σουφλέ ζυμαρικών για πολλούς λόγους, πέρα από τη νοστιμιά του που είναι αναμφισβήτητη, αρκεί… 22 Νοεμβρίου, 2022 0
Φτιάχνω λεμονάτα μπισκότα με τζίντζερ Αυτά κι αν μοσχομυρίζουν! Και στην προετοιμασία και κατά το ψήσιμο και κατά την απόλαυσή τους, το λεμόνι… 17 Νοεμβρίου, 2022 0
Καροτόσουπα αρωματισμένη με κουρκουμά και τζίντζερ Σας αρέσουν οι σούπες; Προσωπικά τις λατρεύω και πιστεύω πως μια νόστιμη και καλομαγειρεμένη σούπα στέκεται άνετα ως… 16 Νοεμβρίου, 2022 0