ενημέρωση 3:53, 25 June, 2024

Σε παραζάλη…ο Μητσοτάκης-Βλέπει να υλοποιείται, στην Ελλάδα, ένα από τα καλύτερα Συστήματα Υγείας στην Ευρώπη

Υπό το βάρος της κοινωνικής δυσαρέσκειας για την κυβέρνηση, μετά τις καταστροφές ο πρωθυπουργός τρέχει...τώρα να φτιάξει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για τους Έλληνες!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για μια ακόμη φορά προσπάθησε να καλύψει τον κατήφορο του ΕΣΥ , κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, που με δική του ευθύνη και της κυβέρνησης του τα προηγούμενα χρόνια, το οδήγησε στην απαξίωση και την υποστελέχωση των δομών υγείας στην χώρα μας, με χαρακτηριστικά περιστατικά των τελευταίων μηνών, να χάνονται ζωές, από έλλειψη προσωπικού για τα ασθενοφόρα, όπως και τις απανωτές παραιτήσεις γιατρών από την εξάντληση, σήμερα δήλωσε ότι υλοποιείται βήμα βήμα η δέσμευση της Κυβέρνησης για ένα από τα καλύτερα Εθνικά Συστήματα Υγείας στην Ευρώπη.

Κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, τ: «Είμαστε ακόμα στην αρχή και θα τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα, έτσι ώστε όλοι οι Έλληνες πολίτες να έχουν πρόσβαση στις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας που τους αξίζουν. Θα συνεχίσουμε μέρα με τη μέρα να εκσυγχρονίζουμε τα νοσοκομεία, να τα εξανθρωπίζουμε, να τα κάνουμε πιο ελκυστικά και τελικά να έχουμε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που να αξίζει στον ελληνικό λαό»

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 08:48

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.