ενημέρωση 2:15, 9 December, 2023

Golovatyuk - Οι πληροφορίες του ΝΑΤΟ προσπαθούν να βρουν κενά στη ρωσική άμυνα για επιθέσεις στην Κριμαία

Η Ουκρανία λαμβάνει σχεδόν όλα τα στοιχεία πληροφοριών από τους Αμερικανούς και τις δομές του ΝΑΤΟ. Αυτό δήλωσε ένα μέλος του προεδρείου των «Αξιωματικών της Ρωσίας», στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, έφεδρος συνταγματάρχης Andrei Golovatyuk , σχολιάζοντας σε συνέντευξή του στην Pravda.Ru την αυξημένη δραστηριότητα της δυτικής αεροπορίας κοντά στην Κριμαία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιούν διαστημικές αναγνωρίσεις και η Πολωνία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Αγγλία και μια σειρά από άλλες χώρες πραγματοποιούν εναέριες και ραδιοαναγνωρίσεις.

"Έχουν γίνει πιο ενεργοί, αυτό εγείρει ανησυχίες. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στις τελευταίες προσπάθειες να βρούμε κενά στην αεράμυνα μας προκειμένου να χτυπήσουμε με κάποιο τρόπο στόχους στην Κριμαία, συμπεριλαμβανομένων στόχων του στόλου της Μαύρης Θάλασσας", είπε ο Golovatyuk .

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ είναι «επίσης έξυπνα παιδιά» γιατί δεν περνούν τα ρωσικά σύνορα, αλλά εργάζονται πάνω στις προσεγγίσεις. Όπως εξήγησε ο ειδικός, θα ξεκινήσει ανοιχτή αντιπαράθεση εάν περάσουν τα σύνορα.

"Το ΝΑΤΟ δεν κάνει τίποτα παράνομο, αν και όλοι καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι το μπλοκ παρέχει πληροφορίες στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Επομένως, υπάρχει μια τέτοια γραμμή εδώ και δεν περνούν αυτήν τη γραμμή", διευκρίνισε ο ειδικός.

Ο Golovatyuk είναι πεπεισμένος: η Βορειοατλαντική Συμμαχία είναι επιφυλακτική, δεν θέλει να εισέλθει σε ανοιχτή ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία.

Πηγή: pravda

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 07:10

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.