ενημέρωση 1:46, 23 July, 2024

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας σημείωσε τον επιθετικό μεσσιανισμό των Ηνωμένων Πολιτειών

Μόσχα. 14 Ιουνίου. INTERFAX.RU - Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πιστεύει ότι ο επιθετικός μεσσιανισμός των Ηνωμένων Πολιτειών, με εμπιστοσύνη στην επιλογή τους, εμποδίζει τη σταθεροποίηση των διεθνών σχέσεων. Αυτό δήλωσε σε συνάντηση με την ηγεσία του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Όσο για τις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αδιάκοπες προσπάθειες των φιλελεύθερων-παγκοσμιοποιητικών ελίτ που κυβερνούν εκεί σήμερα να διαδώσουν την ιδεολογία τους σε ολόκληρο τον κόσμο με κάθε μέσο, ​​να διατηρήσουν την αυτοκρατορική τους θέση, η κυριαρχία τους απλώς εξαντλεί όλο και περισσότερο τη χώρα, την οδηγεί στην υποβάθμιση. και έρχονται σε σαφή αντίφαση με τα πραγματικά συμφέροντα του αμερικανικού λαού», είπε.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, «αν δεν υπήρχε αυτό το αδιέξοδο μονοπάτι του επιθετικού μεσσιανισμού, που εμπλέκεται στην πίστη στην επιλογή και την αποκλειστικότητα κάποιου, οι διεθνείς σχέσεις θα είχαν σταθεροποιηθεί εδώ και πολύ καιρό».

Στην ίδια συνάντηση, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ευρώπη χρειάζεται καλές σχέσεις με τη Ρωσία εάν θέλει να παραμείνει ένα από τα ανεξάρτητα κέντρα παγκόσμιας ανάπτυξης και πρόσθεσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να δημιουργήσει καλές σχέσεις.

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 15 Ιουνίου 2024 07:00

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.