ενημέρωση 3:23, 9 December, 2022

Η NAMI απέκτησε όλα τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία της Nissan

Η NAMI έκλεισε μια συμφωνία για την αγορά όλων των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων της Nissan, συμπεριλαμβανομένου ενός εργοστασίου στην Αγία Πετρούπολη

ΜΟΣΧΑ, 24 Νοεμβρίου - RIA Novosti. Η FSUE "NAMI" απέκτησε όλα τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Nissan, ανέφερε το RIA Novosti στην υπηρεσία Τύπου του επιστημονικού κέντρου.
 

Η FSUE NAMI και ο όμιλος εταιρειών Nissan υπέγραψαν συμφωνία για την αγορά των περιουσιακών στοιχείων της Nissan Manufacturing Rus. Ως αποτέλεσμα της συναλλαγής, το εκατό τοις εκατό των περιουσιακών στοιχείων της Nissan στη Ρωσία (υπό τον έλεγχο της νομικής οντότητας Nissan Manufacturing Rus) έγινε την περιουσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας που εκπροσωπείται από το ρωσικό Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου FSUE "NAMI", - αναφέρει το μήνυμα.

 
Μέρος της συμφωνίας ήταν η αγορά ενός εργοστασίου στην Αγία Πετρούπολη , το οποίο έκλεισε τον Μάρτιο μετά την έναρξη μιας ρωσικής ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία , και ενός κέντρου πωλήσεων και μάρκετινγκ στη Μόσχα .
 
ΜΟΣΧΑ, 24 Νοεμβρίου - RIA Novosti. Η FSUE "NAMI" απέκτησε όλα τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Nissan, ανέφερε το RIA Novosti στην υπηρεσία Τύπου του επιστημονικού κέντρου.
 

Ένας από τους σημαντικούς όρους της συμφωνίας είναι η επιλογή να επαναγοράσετε το μερίδιό σας. Η εταιρεία μπορεί να το χρησιμοποιήσει εντός έξι ετών. Το ποσό της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκε επίσημα. Δεν είναι γνωστό αν έγινε συμβολική, όπως συνέβη με τη Renault .


Η Nissan εκτίμησε τις κάποτε ζημιές της λόγω της απόσυρσης από τη Ρωσία σε περίπου 686 εκατομμύρια δολάρια.
 
Το εργοστάσιο της εταιρείας ξεκίνησε να λειτουργεί στην Αγία Πετρούπολη το 2009. Παρήγαγε τα μοντέλα X-Trail και Qashquai. Η παραγωγική ικανότητα της επιχείρησης είναι εκατό χιλιάδες αυτοκίνητα το χρόνο· το 2021 παρήχθησαν 43 χιλιάδες αυτοκίνητα. Το εργοστάσιο απασχολεί δύο χιλιάδες άτομα.
 
Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 10:44

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.