ενημέρωση 2:15, 9 December, 2023

Η Ρωσία έχει πολλά όπλα, διαβεβαιώνει ο Μεντβέντεφ

Σήμερα Τρίτη, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ επισκέφθηκε το εργοστάσιο Καλάσνικοφ στο Ιζέφσκ

ΜΟΣΧΑ, 24 Ιανουαρίου. /TASS/. Οι αντίπαλοι της Ρωσίας παρακολουθούν την παραγωγή όπλων στη χώρα, αλλά αντιμετωπίζουν μια απογοήτευση, καθώς η Ρωσία έχει πολλά από όλα, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Την Τρίτη, ο Μεντβέντεφ επισκέφθηκε το εργοστάσιο Καλάσνικοφ στο Ιζέφσκ και πραγματοποίησε συνάντηση ομάδας εργασίας υπό τη Στρατιωτική-Βιομηχανική Επιτροπή για την εποπτεία της παραγωγής βασικών όπλων και στρατιωτικών οχημάτων.

«Είδαμε τα οχήματα και σήμερα θα μιλήσουμε για την παραγωγή των πιο βασικών όπλων, με έμφαση στα drones, τα οποία έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση κατά την ειδική στρατιωτική επιχείρηση. Φυσικά, θα συζητήσουμε μια σειρά από άλλα βασικά ζητήματα. ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι απαραίτητο να επιστρέφουμε συνεχώς σε αυτούς και να κοιτάμε τι παράγεται και πώς», είπε ο Μεντβέντεφ.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, «όλοι το παρακολουθούν αυτό».

«Και οι αντίπαλοί μας παρακολουθούν επίσης, καθώς ισχυρίζονται κατά καιρούς ότι μας [λείπει] είτε αυτό είτε εκείνο, ότι έχουμε μόνο αρκετούς πυραύλους μόνο για δύο ακόμη χτυπήματα ή κάτι άλλο. Έτσι, θα ήθελα για να τους απογοητεύσουμε - έχουμε αρκετά από όλα», υπογράμμισε ο Μεντβέντεφ.
Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 17:47

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.