ενημέρωση 6:07, 8 December, 2023

Τα ρωσικά στρατεύματα απέκρουσαν την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή του Χάρκοβο

Ρωσικές μονάδες μηχανοκίνητων τυφεκίων απέκρουσαν την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή του Χάρκοβο

ΜΟΣΧΑ, 18 Μαρτίου - RIA Novosti. Ρωσικές μονάδες μηχανοκίνητων τυφεκίων απέκρουσαν επίθεση των ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή του Χάρκοβο, δήλωσε στο RIA Novosti ο Yevgeny Polovodov, αξιωματικός του κέντρου τύπου της ομάδας Zapad.
"
«Στη ζώνη άμυνας του 6ου συνδυασμένου στρατού όπλων στην περιοχή των οικισμών Masyutovka και Gryanikovka, το προσωπικό της 14ης χωριστής μηχανοποιημένης ταξιαρχίας προσπάθησε να επιτεθεί στις θέσεις μας. ήττα με πυρά στον εχθρό, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να υποχωρήσει στις προηγούμενες θέσεις», είπε.
 
Επιπλέον, σύμφωνα με τον Polovodov, στην κατεύθυνση Kupyansk, οι πυροβολικοί κατέστρεψαν δύο ουκρανικές ομάδες σαμποτάζ και αναγνώρισης - από την 103η χωριστή ταξιαρχία εδαφικής άμυνας και την 92η ξεχωριστή μηχανοποιημένη ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και στην περιοχή Petropavlovka - τρία όπλα: ένα ρυμουλκούμενο οβιδοβόλο D-20 και αυτοκινούμενα πυροβόλα «Acacia» και Krab.
 
Όπως προκύπτει από τις αναφορές του Υπουργείου Άμυνας, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χάνουν αρκετές δεκάδες στρατιώτες κάθε μέρα στην κατεύθυνση Kupyansk. Έτσι, την προηγούμενη ημέρα, πάνω από 40 μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ένα τεθωρακισμένο όχημα μάχης, δύο αυτοκίνητα και μια αποθήκη πυρομαχικών καταστράφηκαν εκεί.
 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 18 Μαρτίου 2023 15:08

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.