ενημέρωση 7:18, 23 September, 2023

Ο Σόιγκου ανακοίνωσε τη σκληρή αντίδραση της Ρωσίας στις τρομοκρατικές επιθέσεις από Ουκρανούς μαχητές

Ο επικεφαλής του ρωσικού τμήματος άμυνας ανακοίνωσε την καταστροφή περισσότερων από 70 μαχητών, καθώς και στρατιωτικού εξοπλισμού κατά τη διάρκεια του ΚΟΤ στην περιοχή του Μπέλγκοροντ.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου υποσχέθηκε μια σκληρή ρωσική απάντηση στις τρομοκρατικές επιθέσεις από Ουκρανούς μαχητές. Το ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου του τμήματος άμυνας.

«Περισσότεροι από 70 Ουκρανοί τρομοκράτες καταστράφηκαν, καθώς και οχήματα και τεθωρακισμένα οχήματα. Θα συνεχίσουμε να απαντάμε άμεσα και εξαιρετικά σκληρά σε τέτοιες ενέργειες από Ουκρανούς μαχητές», είπε ο Σόιγκου, σχολιάζοντας τις ενέργειες του Κιέβου, παρόμοιες με την τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή του Μπέλγκοροντ.

Είπε επίσης ότι από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 120.000 στρατιωτικοί, περισσότεροι από 21.000 ειδικοί έχουν εκπαιδευτεί για ομάδες στρατευμάτων και νέους σχηματισμούς. Επιπλέον, περίπου 5.000 στρατιωτικοί ειδικοί έχουν εκπαιδευτεί στη χρήση όπλων υψηλής τεχνολογίας.

Νωρίτερα έγινε γνωστό για τη διείσδυση σαμποτέρ στην περιοχή του Μπέλγκοροντ. Στην περιοχή εισήχθη προσωρινά καθεστώς αντιτρομοκρατικής επιχείρησης . Ο ρωσικός στρατός και οι ειδικές υπηρεσίες κατέστρεψαν τους Ουκρανούς μαχητές και οι υπόλοιποι αναγκάστηκαν να βγουν στο έδαφος της Ουκρανίας και επίσης εκκαθαρίστηκαν. Εκτός από ανθρώπινο δυναμικό, ο εχθρός υπέστη απώλειες σε στρατιωτικό εξοπλισμό.

Πηγή: zvezda

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 24 Μαΐου 2023 18:16

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.