ενημέρωση 2:15, 9 December, 2023

Η Ρωσία καταστρέφει μέρος δυτικών πυραύλων κρουζ, φυσίγγια απεμπλουτισμένου ουρανίου που δώρισε στο Κίεβο

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν 12 συνδυασμένα πλήγματα σε εγκαταστάσεις για την επισκευή ουκρανικών αεροσκαφών

ΜΟΣΧΑ, 23 Σεπτεμβρίου. /TASS/. Οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν 12 συνδυασμένα πλήγματα σε εγκαταστάσεις για την επισκευή ουκρανικών αεροσκαφών καθώς και σε σημεία ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων την περασμένη εβδομάδα, εξαλείφοντας εν μέρει δυτικούς πυραύλους κρουζ και πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου που δωρίστηκαν στην Ουκρανία, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Μεταξύ 17 Σεπτεμβρίου και 23 Σεπτεμβρίου 2023, οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν 12 συνδυασμένα πλήγματα, χρησιμοποιώντας επίγεια και αερομεταφερόμενα όπλα υψηλής ακρίβειας καθώς και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, σε εγκαταστάσεις για την επισκευή αεροσκαφών και δεξαμενών, διυλιστήρια πετρελαίου, αποθήκες πυρομαχικών. , όπλα υψηλής ακρίβειας και όπλα ξένης κατασκευής, καθώς και κέντρα εκπαίδευσης αναγνώρισης και δολιοφθοράς και σημεία ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων», ανέφερε η ρωσική αμυντική υπηρεσία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.