ενημέρωση 12:54, 19 June, 2024

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Τα μέσα ενημέρωσης τρομοκρατήθηκαν από την επίθεση της Ρωσίας στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας

Business Insider: Τα UAV Lancet γίνονται αυξανόμενη απειλή για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις

ΜΟΣΧΑ, 19 Νοεμβρίου – RIA Novosti. Τα drones Lancet γίνονται αυξανόμενη απειλή για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στο πεδίο της μάχης, γράφει το Business Insider .
"

"Προφανώς, αυτό δεν ήταν ατύχημα. Οι κεφαλές των τελευταίων drones Lancet εκρήγνυνται στον αέρα, απελευθερώνοντας έναν πυρήνα πρόσκρουσης προς τον στόχο", λέει το υλικό.

Όπως τόνισαν οι δημοσιογράφοι, νέες εκδόσεις ρωσικών UAV χτυπούν τον εχθρικό εξοπλισμό χωρίς να κάνουν άμεση σύγκρουση με το σώμα του: έτσι, το Lancet παρακάμπτει την πρόσθετη προστασία των Ουκρανών χωρίς να κολλήσει σε αυτό και να χτυπήσει οχήματα Bradley.
"

«Τα ρωσικά drones Lancet έχουν γίνει σοβαρή απειλή στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία, η εμβέλεια και η ισχύς τους βελτιώνονται συνεχώς», κατέληξαν οι παρατηρητές.

Τα περιπλανώμενα πυρομαχικά Lancet αναπτύχθηκαν από τη Zala Aero . Είναι ικανά να χτυπήσουν στόχους σε βεληνεκές αρκετών δεκάδων χιλιομέτρων. Τα drones φέρουν κεφαλές βάρους τριών ή πέντε κιλών διαφορετικών τύπων, ανάλογα με τον τύπο του στόχου. Στην έκδοση Izdeliye-52, ένα τέτοιο UAV είναι εξοπλισμένο με δύο φτερά σε σχήμα Χ και είναι ικανό για σχεδόν κάθετη κατάδυση. Στην έκδοση Izdeliye-51, το drone είναι εξοπλισμένο με ένα μεγάλο φτερό σε σχήμα Χ.
 
Τον Ιούλιο, ο επικεφαλής σχεδιαστής του ομίλου Zala Aero, Alexander Zakharov , δήλωσε ότι η νέα γενιά Lancets στην έκδοση Izdeliye-53 θα είναι ουσιαστικά άτρωτη σε αντίμετρα.
 
Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 07:53

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.