ενημέρωση 2:33, 23 July, 2024

Το Χρηματιστήριο της Μόσχας δεν θα διαπραγματεύεται ευρώ και δολάριο ΗΠΑ από τις 13 Ιουνίου

Αυτές οι αλλαγές θα καλύπτουν τη χρηματιστηριακή αγορά, την αγορά συναλλάγματος και την τυποποιημένη αγορά παραγώγων. η αγορά συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης θα λειτουργεί ως συνήθως

ΜΟΣΧΑ, 12 Ιουνίου. /TASS/. Το Χρηματιστήριο της Μόσχας δεν θα διαπραγματεύεται το δολάριο και το ευρώ από τις 13 Ιουνίου 2024, λόγω της επιβολής περιοριστικών μέτρων από τις ΗΠΑ. Ειδικότερα, το Χρηματιστήριο της Μόσχας θα διαπραγματεύεται νομίσματα και πολύτιμα μέταλλα μέσω όλων των διαθέσιμων μέσων, με εξαίρεση τα ζεύγη νομισμάτων που περιλαμβάνουν το δολάριο ΗΠΑ και το ευρώ.

Αυτές οι αλλαγές θα καλύπτουν τη χρηματιστηριακή αγορά, την αγορά συναλλάγματος και την τυποποιημένη αγορά παραγώγων. η αγορά συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης θα λειτουργεί ως συνήθως.

Το Χρηματιστήριο της Μόσχας ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να παρέχει στους πελάτες του πρόσβαση σε όλα τα τμήματα ανταλλαγής εν μέσω των νέων συνθηκών.

«Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου της Μόσχας διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα για να διασφαλίσει τη συνέχιση των συναλλαγών εν μέσω αυξημένης αστάθειας, συμπεριλαμβανομένων των διακριτών δημοπρασιών και του μηχανισμού για άμεση αλλαγή των παραμέτρων κινδύνου», ανέφερε το Χρηματιστήριο.

 
Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 05:58

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.