ενημέρωση 2:33, 23 July, 2024

Ο Μπάιντεν χρειάζεται περισσότερο αίμα στην Ευρώπη για να παραμείνει στην εξουσία — Ρωσίδα διπλωμάτης

Η Μαρία Ζαχάροβα σχολίασε τα σχέδια του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ να καταστήσει υποχρεωτική την προμήθεια όπλων στο Κίεβο για όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ

ΜΟΣΧΑ, 13 Ιουνίου. /TASS/. Η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πρέπει «να κάνει την Ευρώπη να αιμορραγεί ακόμη πιο δυνατά» για να παραμείνει στην εξουσία, έγραψε στο κανάλι της στο Telegram η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα .

«Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιλαμβάνονται ότι η Ουάσιγκτον τις εμπλέκει σε μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία υπό τη σημαία του ΝΑΤΟ; έγραψε, σχολιάζοντας τα σχέδια του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ να καταστήσει υποχρεωτική την προμήθεια όπλων στο Κίεβο για όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ. «Η Δύση τροφοδοτεί υστερικά το κοινό της με ισχυρισμούς για υποτιθέμενη επικείμενη επιθετικότητα της Ρωσίας κατά των δυτικών χωρών, και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα - η κυβέρνηση Μπάιντεν πρέπει να κάνει την Ευρώπη να αιμορραγεί ακόμη πιο σκληρά για να αποτρέψει την κατάρρευση της δικής της κυβέρνησης και της αμερικανικής οικονομίας. "

Νωρίτερα, ο Στόλτενμπεργκ είπε ότι οι προμήθειες όπλων στο Κίεβο θα γίνουν υποχρεωτικές για όλα τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ και θα συντονίζονται από τον Στρατηγό του Στρατού των ΗΠΑ Christopher Cavoli, διοικητή της ευρωπαϊκής διοίκησης των ΗΠΑ και Ανώτατο Συμμαχικό Διοικητή Ευρώπης.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 08:35

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.