ενημέρωση 2:15, 9 December, 2023

Η κυβίστηση του Γιώργου Τράγκα

Πριν αρκετό καιρό και συγκεκριμένα στις 13 Μάη αμαρωτιόμαστε σ’ αυτό το μπλοκ αν «Θα καταλήξει «πεντακαθαρίδης» και ο Γιώργος Τράγκας;», με αφορμή την είδηση ότι ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες γιατί από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, πάνω από 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες του.

Το ερώτημα μας απαντήθηκε σήμερα διαβάζοντας την ιστοσελίδα του περιοδικού του Τράγκα. Όχι απλώς ο εκδότης του Crash θα καταλήξει «λευκή περιστερά», αλλά πιθανόν να δει το ήδη παραφουσκωμένο θησαυροφυλάκιο του να ξεχειλίζει. 

Γιατί μην μας πείτε ότι έτσι ξαφνικά ανακάλυψε ο Τράγκας ότι«δεν είναι δυνατόν να κατέβουν σε πρόωρες ή μη εκλογές 40 κόμματα με 40 οπλαρχηγούς και πολιτικούς», οπότε σύμφωνα με τον ίδιο  η «"Πατριωτική Δεξιά" πρέπει να επανέλθει ενωμένη», προσδιορίζοντας μάλιστα ποιους πρέπει να περιλαμβάνει αυτή η συνένωση : «Ν.Δ., ΛΑΟΣ, Χρυσή Αυγή, (σημ έχει φροντίσει να την "ξεπλύνει" μέσα απ' τις εκπομπές του) Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πολύδωρας, Μάνος, Σκυλακάκης»… Πώς και του ήρθε τέτοια "φώτηση"; Πριν λίγο καιρό, όπως ακούμε και στα βίντεο που παραθέτουμε είχε διαμετρικά αντίθετη άποψη.

Και γιατί πρέπει να υπάρξει τέτοια εξέλιξη σύμφωνα με τον μεγάλο «πολιτικό αναλυτή»; Όχι φυσικά για να εξαφανιστεί απ’ τα κιτάπια του ΣΔΟΕ η υπόθεση της τεράστιας φοροδιαφυγής του με τα 10 εκατ που απέκρυψε απ τα εισοδήματά του. Αλλοίμονο. Ο αδέκαστος δημοσιογράφος-εκδότης δεν κάνει τέτοιες παρασκηνιακές συμφωνίες.

Εδώ διακυβεύονται ζητήματα πατριωτισμού:

«Κάποιοι λοιπόν ψυχραιμότεροι, μαθαίνω από πολύ καλές πηγές μου, αντιλαμβάνονται ότι θα υπάρξειμεγαλύτερη απώλεια εθνικής κυριαρχίας – υποδούλωση, μεγαλύτερη ακυβερνησία και σε τελική ανάλυση, λένε τα κεντροδεξιά «περιβάλλοντα», εάν φτάσουμε στο κ. Τσίπρα με αυτοδυναμία ή με συγκυβέρνηση με πρώτο λόγο στην Αριστερά, θα υπάρξει υπερφορολόγηση σε τέτοιο βαθμό που αυτό που συμβαίνει σήμερα θα φαντάζει ως όαση σε οικονομική έρημο. Έπειτα, λένε οι ίδιοι κύκλοι, αποδεικνύεται πλέον στην πράξη, ότι η πολυδιάσπαση μειώνει τη διαπραγματευτική αντίσταση απέναντι στο Βερολίνο και στο ΔΝΤ (Ουάσιγκτον) και μας καθιστά έρμαια σε πολύ δύσκολους καιρούς. Ο μοναδικός δρόμος είναι να τελειώσει το οπλαρχηγιλίκι και η κατάτμηση των πολιτικών δυνάμεων που επιθυμούν τα ξένα και τα ντόπια συμφέροντας», μας γράφει ο Γ. Τράγκας.

Η κινδυνολογίας με τον «πατριωτισμό το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων» στην αποθέωση τους. 

Με την ευκαιρία θυμηθείτε τον σημερινό υπέρμαχο της ενότητας της «Πατριωτικής Δεξιάς» τι έλεγε πριν λίγο καιρό.

Πηγή : tvxs

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 31 Αυγούστου 2014 12:08

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.