ενημέρωση 3:53, 25 June, 2024

Η Huawei μπορεί τελικά να εγκαταλείψει τη Ρωσία

Izvestia: Η Huawei σταμάτησε τις παραδόσεις smartphone και μπορεί τελικά να εγκαταλείψει τη ρωσική αγορά

ΜΟΣΧΑ, 31 Οκτωβρίου - RIA Novosti. Η κινεζική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Huawei μπορεί τελικά να εγκαταλείψει τη Ρωσία, γράφει η εφημερίδα Izvestia , επικαλούμενη πηγές.
 
«Η Huawei έχει σταματήσει εντελώς τις απευθείας παραδόσεις smartphone στη Ρωσία και μπορεί τελικά να εγκαταλείψει τη χώρα», είπαν στην Izvestia δύο πηγές κοντά σε διαφορετικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας.
 
Επιπλέον, σύμφωνα με μια πηγή κοντά σε έναν από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, ο κινέζος πωλητής δεν προμηθεύει άλλο εξοπλισμό ούτε στη Ρωσία. Μια άλλη συνέντευξη στην εφημερίδα επιβεβαίωσε ότι η Huawei στην πραγματικότητα δεν προμηθεύει απευθείας τις συσκευές της τώρα.
 
Η εφημερίδα επικαλείται επίσης τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Telecom Daily  Denis Kuskov ότι «η εταιρεία σταμάτησε να προμηθεύει σταθμούς βάσης για κυψελοειδείς επικοινωνίες την άνοιξη». «Ορισμένα κομμάτια εξοπλισμού πωλούνται ακόμα στο επίσημο κατάστημα της μάρκας, αλλά αυτά είναι τα απομεινάρια προηγούμενων παραδόσεων», είπε ο ειδικός.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο, η έλλειψη νέων παρτίδων θα μπορούσε να οδηγήσει στο κλείσιμο του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας.
 
Η Huawei είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον κόσμο. Στις αρχές Ιουνίου, η εταιρεία άρχισε να κλείνει τα επίσημα καταστήματα της στη Ρωσία.
 
Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 05:44

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.