ενημέρωση 3:34, 31 January, 2023

Πολυμέσα - στη Microsoft επετράπη και πάλι να κατεβάσει τα Windows στη Ρωσία

Izvestia: Η Microsoft άνοιξε την πρόσβαση στην εγκατάσταση των Windows σε χρήστες από τη Ρωσία

ΜΟΣΧΑ, 28 Δεκεμβρίου - RIA Novosti. Η Microsoft άνοιξε την πρόσβαση στην εγκατάσταση των Windows σε χρήστες από τη Ρωσία, γράφει η Izvestia αναφερόμενη σε ειδικούς λογισμικού.
 
Τον Σεπτέμβριο, η Microsoft περιόρισε τη δυνατότητα στους Ρώσους χρήστες να ενημερώνουν τους υπολογιστές στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος - Windows 11. Στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας, όταν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης των Windows, άνοιξε ένα κενό παράθυρο , και η ενότητα με την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος δεν ήταν διαθέσιμη.
 
"Η Microsoft άνοιξε πρόσβαση σε Ρώσους χρήστες για λήψη του λειτουργικού συστήματος Windows... Η σελίδα λογισμικού στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας επαναφορτώνεται χωρίς VPN. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τόσο την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος - Windows 11 22H2, όσο και τις προηγούμενες εκδόσεις - Windows 10, Windows 8.1 και Windows 7», σύμφωνα με το δημοσίευμα.
 
Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να κατεβάσει το λογισμικό, αλλά χωρίς κλειδί, όπως εξήγησαν οι ειδικοί, δεν θα είναι δυνατή η ενεργοποίησή του.
 
Στις 4 Μαρτίου, η Microsoft Corporation ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τη ρωσική αγορά, ιδίως με την αναστολή της πώλησης αγαθών και της παροχής υπηρεσιών στη Ρωσία λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία . Τρεις μήνες αργότερα, το Bloomberg δημοσίευσε ένα μήνυμα από τη Microsoft, στο οποίο η εταιρεία ανακοίνωσε τη μείωση των δραστηριοτήτων της στη Ρωσία και την απόλυση 400 υπαλλήλων που εργάζονταν εδώ. Ωστόσο, η Microsoft τόνισε επίσης ότι θα συνεχίσει να εκπληρώνει τις υπάρχουσες υποχρεώσεις προς πελάτες στη Ρωσία.
 
Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 05:44

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.