ενημέρωση 4:23, 1 December, 2021

Huawei μόλις κυκλοφόρησε το ενημερωμένο πτυσσόμενο τηλέφωνο των $ 2.700 Mate Xs

  • Η Huawei ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι απελευθερώνει μια νέα, ισχυρότερη έκδοση του πτυσσόμενου τηλεφώνου Mate X.
  • Η νέα επανάληψη ονομάζεται Huawei Mate Xs και διαθέτει μια επιπλέον κάμερα, πιο ισχυρή μεντεσέ, και έναν καλύτερο επεξεργαστή από την πρώτη μαχαιριά της επιχείρησης το 2019.
  • Τα Mate Xs θα έρθουν χωρίς υπηρεσίες Google λόγω του ότι η Huawei εξακολουθεί να βρίσκεται σε μαύρη λίστα των ΗΠΑ.

Η Huawei διπλασιάζει το πτυσσόμενο τηλεφώνημά της από πέρυσι.

Σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή της Samsung , η Huawei δεν κάνει ένα νέο είδος πτυσσόμενης συσκευής αλλά αναδεικνύει μια νέα επανάληψη του 2019 Huawei Mate X.

Η νέα και βελτιωμένη έκδοση θα ονομάζεται Mate Xs.

Το Mate Xs έχει τις ίδιες διαστάσεις με το Mate X του 2019, με μερικά επιπλέον τσιμπήματα. Η συσκευή είναι διπλωμένη 6,6 ίντσες και 8 ίντσες ξεδιπλωμένη. διαθέτει τέσσερις κάμερες αντί για τρεις. και έχει μια πιο ισχυρή οθόνη και μεντεσέ. Όπως και ο προκάτοχός του, θα είναι μια συσκευή 5G.

Το Xs θα κοστίσει 2.499 δολάρια (2.700 δολάρια), μια αύξηση τιμής στην αρχική Mate X, η οποία κοστίζει περί τα 2.299 ευρώ (2.600 δολάρια) όταν πρωτοεμφανίστηκε στο Mobile World Congress το 2019.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei, Richard Yu, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο Mate Xs θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Μάρτιο, αλλά δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία. Δεν είναι σαφές εάν το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, αλλά είναι απίθανο.

Αυτό είναι το τέταρτο κινητό τηλέφωνο Huawei - συμπεριλαμβανομένου του αρχικού Mate X - το οποίο θα κυκλοφορήσει χωρίς πρόσβαση στις υπηρεσίες Google. Η Huawei έχασε πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google μετά την τοποθέτηση της σε μαύρη λίστα των ΗΠΑ τον περασμένο Μάιο. Αυτό σημαίνει ότι τα τηλέφωνα Huawei που κυκλοφορούν μετά το καλοκαίρι του 2019 δεν έρχονται προφορτωμένα με εφαρμογές Google, συμπεριλαμβανομένου του Google Play Store.

Η Google προειδοποίησε σε μια ανάρτηση ιστολογίου το Σάββατο ότι οι εφαρμογές "με παραλλαγές" - δηλαδή οι εφαρμογές που λήφθηκαν από άλλες πηγές εκτός από το Play Store - θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κίνδυνο για τους χρήστες της Huawei.

Τα τρέχοντα τηλέφωνα Huawei τρέχουν σε μια έκδοση ανοιχτού κώδικα του λειτουργικού συστήματος Android της Google, αντί της πλήρους αδειοδοτημένης έκδοσης την οποία είχε πρόσβαση η εταιρεία πριν από τη μαύρη λίστα.

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 16:02

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.