ενημέρωση 7:33, 20 July, 2024

Η Γουάινχαουζ επέστρεψε στο Κάμντεν

Τη δική της Εϊμι Γουάινχαουζ απέκτησε ξανά η αγορά του Κάμντεν στο Λονδίνο. Κι αυτό αφού χθες έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μπρούντζινου αγάλματος της τραγουδίστριας και κατοίκου της περιοχής που έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. 

Το ομοίωμα παρουσιάζει την Εϊμι σε φυσικό μέγεθος, με το χέρι στη μέση και το χαρακτηριστικό της χτένισμα «λάχανο». Το μοναδικό στοιχείο που σπάει την γκρίζα απόχρωση του αγάλματος είναι ένα ζωντανό κόκκινο τριαντάφυλλο που τοποθετήθηκε στα μαλλιά της Γουάινχαουζ. 

Πίσω από την κατασκευή και την τοποθέτηση του αγάλματος στο Κάμντεν βρίσκεται ο πατέρας τής ερμηνεύτριας Μιτς, που όχι μόνο ενεπλάκη στον σχεδιασμό του αγάλματος αλλά και σε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής του. «Θα έρχομαι να το επισκέπτομαι όλη την ώρα. Στην αρχή ήταν δύσκολο να το αντικρίσω, αλλά τώρα αρχίζω να το συνηθίζω. 

Είναι εξίσου όμορφο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γουάινχαουζ. Από την πλευρά της, η μητέρα της Εϊμι δήλωσε «ικανοποιημένη με το πώς εξελίχθηκε το άγαλμα γιατί μπορείτε να δείτε ότι είναι η Εϊμι». Παρόντες στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων ήταν, εκτός από συγγενείς και φίλους, θαυμαστές της που ταξίδεψαν μέχρι και από τη Βενετία και τη Χαβάη.

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 12:17

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.